Tinejdžeri vukajlije

1. @CrnaBo
    Znam sve to ali moram :D Neko kaže da je odlična neko kaže da ne valja ali ja to moram pročitati :D

@Culle
    Ja sam nekad stalno visila ali mi se sad popeo na vrh glave i imam čisto reda radi. Imam dosta društa po Bosni i nešto u Srbiji, a i nešto rodbine rasute po svijetu pa da se čujem s njima, ne mogu ih uvijek 'vatati na Skajp ili MSN. A inače me smori. Stavila sam opciju da mi ne pišu po zidu i da ne mogu da komentarišu nit lajkuju. I sad ga koristim samo kad moram. A mislim da će brzo na deaktivaciju.

2. Ma Fejsbuk za zajebanciju iskljucivo

3. Al' i to smori.
    Al' može poslužiti i za to. Recimo, trenutno jedan lik misli da sam lezbejka zbog jedne moje izjave i onda sam ga ja još dodatno ubijedila u to u inbox. Eto, valja za takve gluposti.

4. Fejs je narkotik za infantilne.

5. WoW. 'Ajde da vidim još nekog da se uspešno skine sa tog sranja.

6. Ja se skinula sa WoW-a, uspešno, prošlog leta.

7. Ja sam uspjela. Donekle. Uđem s vremena na vrijeme.

Edit:
    Ne skontah da se radi o igrici. :ispran mozak:
    Btw, danas sam kontala da bih mogla to da počnem da igram.

8. Ja se sa fejsbuka ne skidam

9. Tamo sam smuvao dosta riba..

10. Pravi tinejdž jebač.

11. Džanki evo ti jedne situacije iz mog života posle deaktiviranja fejsbuka, pa ti vidi.

Započnem ja na ulici, slučajno, jedan razgovor sa devojkom koju sa viđao u prolazi. Sedim na klupi (tamo ispred doma sindikata, znaš) i ona prolazi pored mene i nosi knjigu koju je pozajmila iz biblioteke, javi mi se, i ja je pitam šatro o knjizi koju nosi nešto, i tu počenemo neki razgovor. Na kraju, ono mi reče da joj da fejsbuk, rekoh joj da nemam, a ona će meni ništa, evo ti moj broj telefona pa se čujemo obavezno.
    Tako da, zašto preko fejsa?

12. Ti si decko zigolo, btw dobra ti ona kapa :)

13. Ti si decko zigolo,

Nisam žigolo Džanki, samo trebaš da razviješ svest i uskladiš ciljeve i sredstva.
    To nije kapa ljudi moji, to je samo nešto kao rukav što ja nosim kao kapu, ali kapa nije. :)

14. posle deaktiviranja fejsbuka

moj čovek

15. Ma de znam sta je :)

Veoma je diskutabilno, mozda je mrtav tvor.

16. To je traka, rukav.
    Šta sad ja stavim rukavicu na penis i to je kondom? Pa nije sine!

E da, javi mi se nekad jebeš mu sve!:)

17. Ko će da otvori temu SVI MI KOJI SMO DEAKTIVIRALI NALOG NA FEJSBUKU?

18. Derem se ja CULEEEEEEEEEEEEEEE

al ti juris ribe tamo, non stop blejim na splatu kod pravnika, na onoj klupici

19. Motivisali ste me da deaktiviram fejzbuk.

Veoma je diskutabilno, mozda je mrtav tvor.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.