Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Svi znamo šta su, a recimo meni blagotvorno utiču na probavni trakt kada imam problema sa zatvorom. Znači, sere mi se od njih!
Da li ih volite ili ne, ako ih volite-zašto? Metnite ovde po koju kao pomoć nama sa opstipacijom.
Nekoliko najpoznatijih:
Jedna matora: Nepravedne i ničim izazvane sankcije.
Sportska: Bronzana/Srebrna medalja zlatnog sjaja.
Voditeljsko-gošćanska: Dobrodošli-Bolje vas našli.
...
Фудбалери: Дали смо све од себе... ако је то то
Iz pisanih medija,vezano za sport:Poveli,pa stali.
EDIT:"Ispostovali smo dogovor iz svlacionice"
http://vukajlija.com/nedozvoljene-polne-radnje-nad-decom
Ostalo je da se vidi
Osmeh najmladjuh sugradjana
Nije krio zadovoljstvo
Политичари и њихови новинарски дупелисци: ...
...према европским стандардима
...улазак у Европску Унију
...европске интеграције
...стране инвестиције&страни инвеститори
Спортски коментатори:
Види се да је заиста имао велику жељу...
Тренери/селектори:
Не бих да коментаришем суђење
Има и једна факултетска, користе је профе и асистенти кад се силе да покушају да буду духовити:
Преписивање је дозвољено ако вас не ухватим
↑ WORD ↑
е има и она спотрска "Оставили смо срце на терену"
Naša ekipa je na terenu i čini sve da se posledice (poplave, požara,nevremena,zemljotresa,grada.....)saniiraju u što hitnijem roku. Takođe smo oformili Radnu grupu koja će sastaviti listu prioriteta za sanaciju.