Ko posljednji pobjednik 81

1. Dođi,FMN,ovi opasni momci se nešto "razgaćili" ovde! :)))

2. Treba, nego?!
    Vi'š da nam kaže da smo guske! :p :)))
    L@ki, nisi dobar! Aaaa, NE! :)

3. Nisam to rekao, jacka. Nemoj tako...

4. Ko, bre, opasan? Oni? Ma, to je samo priča za neke naivne, nismo mi od te fele... :))

5. Не би се ја тако са Киком зајебавао да сам на вашем месту поготово после његове последње исповести на овој теми ..... :))))

http://vukajlija.com/forum/teme/13544?strana=1

6. Tako je, FMN! Nije to videlo opasnosti... :)
    Kika boy, nisi ti, L@ki nas počastio! Ti si sad OK! :)

7. Znači,sad smo mi opasne? :))

8. Жацка, то што сам ја написао

...чистом гушчјом масти....

уопште нема везе са вам ,то јест нема веза ни са чим ....дошло ми тако.... :))

9. Laki, stvarno nikad nisi odrljio dupe dok si radio trbušnjake?

10. Možete vi da pišete, al' ko vam veruje... :))

11. Eheheheee,FMN :))))

12. Нисам , не знам како си ти то успео ,на каквој подлози их радиш?На бетону , на паркету...Ја увек на струњачи или нечем сличном , углавном увек имам неки делимични заштитни слој испоод дупета.....и да , више радим кранч него класичне....

13. L@ki, pazi onda kako ti dolazi, ovo se baš gadno uklopilo u kontekst! :))

14. Pa'i sad-kako rade trbušnjake... :))

15. Napisao sam razlog ja tamo. Ne radim ni ja klasične, nego je fora u tome što radim ogroman broj ponavljanja. Trenje me sjebe...

16. FMN,zbog ovoga :))

Možete vi da pišete, al' ko vam veruje... :))

17. E, jesi li probao da radiš one kad visiš sa šipke naglavačke?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.