Ko posljednji pobjednik 81

1. Hehehehee,mi smo ovde domoroci :)))

2. Ja ne bih da se kacim sa vama :D :D
    al,bilo bi lepo da pustite mene... :D

3. Doppia, tebe možda i pustimo, al' ove momke teško... :)

4. men se baš sviđa... al kao što sam rekao kad sam došao, volim da pobijedim kad se igra i u šaren ništar...

5. Dobro, onda i ti možeš da ostaneš :) Ne valja mi što sam ovako popustljiva...

6. Znaci,zajedno protiv momaka ! :)

7. Tako je! Ženski lobi! :))

8. Naravno,ženski lobi ovde caruje,Doppia :))

9. uf, uf... nemo da zovem jebače da naprave dar mar

10. Ooo,stig'o Onaj-Koji -Poštuje -Žene :)))

11. Ćamil
    uf, uf... nemo da zovem jebače da naprave dar mar

do it! :D

12. Гого, то звучи тако индијански... е сад да л сам врач ил' сам поглавица, јебем ли га :))

13. Š'a ti se više sviđa,Pele :)

14. Peđa je izuzetak, za njega uvek ima mesta ovde :))

15. Бићу ипак врач, они експериментишу са разноразним зајебанцијама :)
    ФМХ, чиме ли сам заслужио тај изузетак :)

16. E, sad... Ima tu više faktora... :))

17. Sad bi on elaborat,FMN :)))

18. Moram vas pozdraviti... :) Neka najboljA pobedi :D

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.