Ko posljednji pobjednik 81

1. Pa pevete-išni Džimija, on je profesionalac.

2. Donor je za organe,FMN ,a donator je dobrotvor u materijalnom smislu (po mom plavušanskom mišljenju) :))

3. Već sam ga jednom pitala za nešto, ne bih opet da ga smaram... :) Da, donor je za organe, u pravu si, Gogo :))) Ja zaboravljam srpski... :)

4. Ma,kakvi,bre,FMN-ne brini :))

5. Znaš da mi se dešava da jednostavno ne mogu da se setim ekvivalenta na srpskom, znam da objasnim i sve, ali mi fali naša reč... :))

6. Ma,to se redovno dešava kod prevođenja-samo malo treba da "odleži" i javi se sve ;))

7. Pa, jeste... :)) Videla sam ti fotku, sad mi je jasno što si onako reagovala kad si videla moju :)) Slična nam je kosa :)

8. Ahehehe,pa da :))

A sad sam je malo skratila,morala sam-bila je iždžikljala k'o korov! :))

9. Da, a moja je malo kraća, tako da se taman poklapa :))

10. Na sledećem okupljanju možemo da zbunjujemo ljude :))

11. ljudi dal' je moguće da 60% ljudi u srbiji ne zna kad je bio kosovski boj...

12. Kako bre ne zna? :))

13. E, to je dobra ideja! :) Stvarno, ko ne zna? :)

14. A Ćamil radi anketu,kanda? :)

15. pa nemam pojma, sad gledam na rts-u neka anketa i 61% omladine ne zna...
    20% ljudi ne zna poredati boje na zastavi, otprilike isto toliko ni koja je himna...

16. E,uvek je bilo tako-kol'ko ljudi,tol'ko ćudi.. :)

17. Ja čisto da vas pozdravim.
    I da pokušam da pobedim. Imam takmićarskog duha. Na pretek. Pretek je ono što pretekne. Dakle imam ga suviše. Suviše je premnogo. Dakle ne treba mi.
    Pozdrav svima!

18. de si mesalina... ostani sa nama, mada ću ja biti pobjednik... noćas i jutros nisam imao net pa nisam mogao al noćas oću sigurno... :D

19. 'Oću, 'oću.
    E, čisto da se zna, ja spadam u onu manjinu koja zna da je K-boj bio 1389. a Marićka bitka 1371.
    Što smo učeni lebac mu poljubim, a? A? A?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.