КК Црвена звезда

1. ali pizdite realno, nemoj da se zajebavamo, cak i prvaci evrope da budete ostaje neka senka koja kvari ugodjaj priznajte

Haha da evo besno bacam pistace po kuci

2. Eh sad, pa ne mislim na realnu zivotnu nervozu kao kad imas realnih problema, vec onako mala smetnjica koja smeta, to je jedan kroz jedan, drago vam je zbog Covica, ali ga istovremeno podsvesno mrzite kao siptara sto vam je ugasio klub. To su ona pomesana osecanja

3. isto kao i grobari recimo, mrziš ga jebeš mu Vesnu, ali kako potpuno kad je zagasio čergu, evo ne znam

4. Solidno si lud :)

5. http://rs.n1info.com/a275408/Sport-Klub/Kosarka/Bamberg-hoce-Luku-Mitrovica.html

AHAHHAHHAHAAAHH

"...ideja je da luka mitrović zameni nikolo melija..." AHHAHAHAHAH

Uvali mitra baambergu i dovede boldena iz fmp-a, ČOVKE BOG I BATINA I LEGENDA

6. xaxa cova mu drzi pola familije kao taoce pa ga ucenjuje

7. Uvali mitra baambergu i dovede boldena iz fmp-a, ČOVKE BOG I BATINA I LEGENDA

Ахахахаха! Али пази, које пишање!
    (:Мишко Ражнатовић аплаудира)

8. Se secate kako su se kidali sa darusafakom kad su ih sudije pokrale? Sad nam uzimaju kapitena...to ja zovem bratskim klubom a ne olimpijakos sugavi

9. Nego...HAHAHAAHAHAHAAHAH
    Edit: uzmi branko traku kapitensku

10. još samo i kosovara da uvale nekom konjasporu

11. svestan sam da je to nemoguće, previše bi bilo da se otarasimo dvojice bogalja

12. In kosovac we trust

13. mozda se i otarasite svih boglja, ali zeleznicarskog nasledja nikad vjeki vjekov

14. gde si bre bomby prijatelju dragi, kako si, šta ima, 100god se nismo videli :)

15. Bombas sta mislis o simonovicu?

16. коњаспор хахаха прави клуб за ћопавог... капирате јер има коњ у називу... капирате?

17. Mislim da je ono sta sam ja ponesto gledao odigrao sezonu zivota i da je vreme pod hitno uzeti neke pare za njega, on nikad nece biti igrac sampionskog mentaliteta.

18. јеби фићо глупе гробаре хаха

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.