КК Црвена звезда

1. Nije tilmo rekao to za bjelicu nego ja, on se posprdavao sa njim

2. Moze ker moze zvacemo ga ponad hej ponade skoci ponade knozi ponade

3. Баш тако Митке хаха

4. a dobro koji kurac nije kao da ste primili 111 poena ono šta

5. Po bolje bi bilo nego ovo ovo ne moze vise da se trpi tresu mi se ruke jebeno

6. A u to verujem, to kad s ćaletom gledam košarke ćale uvek kaže "Ma jebi se bre bolje da nas oderu i sa 40 razlike nego ono pola koša-koš"

7. Изгорех поједох прсте најглупљи порази

8. Ja ne znam kako ću uopšte odgledati ovu EL sezonu ako me je prva već ovoliko upropastila, što bre mora ovako jebemti lakše bih podneo da su gledali snimak i pokrali nas nego ovo

9. Цоа не заборави прошле год смо у арени изгубили од Дачке прву текму у ЕЛ..

10. Hah da DAČKA koliko sam srećan što ih nema ove sezone da ne viču komentatori DAČKA

11. Ma najgore u svemu je sto znam da ide ponad i vidim ga i znam tacno rasplet i opet prsnem. Kako nekad nismo navijaci nekog reala pa ljulj ljulje trojku sa 800 metara nadmorske visine pa odemo na paelju i pivo nego sad jedem pasulj jede on mene

12. Ја немам шта да једем...

Може кер.

13. nekog reala pa ljulj ljulje trojku sa 800 metara nadmorske visine

ахахахахаххахахахахаха јебем те какав скеч, даће БОГ да неки фелдин проради па да сипа окле оћеш

14. Nemoj kera brt bolje goluba nekog navataj skeeec

15. александаркг
    Hah da DAČKA koliko sam srećan što ih nema ove sezone da ne viču komentatori DAČKA

Брате пластиканери они обични мртви јебем им све усрано

16. Ноћу не лете птице брт...

17. Saljem ti sendvic autobusom, autopeevoz cortez beli bus tablice ns 705 ug

18. Где игра онај Клејбурн из Дачке сада, добар је био.

19. silovo si zvezdu klejburne :(

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.