КК Црвена звезда

1. Koliko kornfleksa na jednoj temi!

2. Дишини ди ли си зи јидин млични ципирипи ?

3. Niki tribići vim di si smiriti kid ispišiti i diđiti kid nis i cipiripi cip i jiniiri

4. ихихихихихихи

5. pojam: RIPICIPI
    telo def: cipiripi

primer: pirtizin ni primir

6. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=25&nav_id=867909

Potrudićemo se da svojim igrama, posetom publike i atmosferom na utakmicama po kojoj smo poznati širom Evrope opravdamo ukazano poverenje. Očekujem da ćemo kao jedini klub iz naše zemlje koji učestvuje u Ervoligi naići na razumevanje od strane države i grada Beograda i da ćemo imati njihovu podršku”, poručio je Čović.

Тако је Ћоки, сад Душко нема ни један аргумент да тражи паре од државе кад игра тамо неки небитни куп. Све паре у јединог Евролигаша!

7. Inače, ova dva igrača su Kalinić(99posto) i Dangubić(50posto). Još uvek se za njega ne zna, ali uskoro će i to biti poznato.

Što dalje implicira da će kapiten najzad napustiti klub, a da će ostati moj ljubimac Lazić. I nadam se da će ludi Radonja možda shvatiti da je Lazić odličan šuter i da mu da malo više prostora u napadu, a ne samo da služi kao defanzivni rukometaš.

Tadija ide sigurno, ionako je u zavadi sa upravom. Tj popizdeli su što jede govna i igra kao polubasketaš sa ade. Raško 90 posto odlazi, da uzne neki dinar. Što je takođe lepo posle ove sezone. Lipovij da, taj će u neku Slogu da ode. Dovešće se verovatno dobar igrač na poziciji 3 i neki centar mamojebac. Plej, ako ode nelson dolazi verovatno neki stranac, ako ostane, tražiće se verovatno neka bekap varijanta.

8. Soče, je l' znaš možda šta će sa Dženkinsom biti?

9. Pred svaki meč će Bogdanov da bleji u tunelu da ga dodatno motiviše.

On ima ugovor na još jednu godinu(oko 300k eura), ali ima klauzulu da može da ode ako nađe NBA klub, u šta ja ne verujem

LBJ je slobodan igrač, ali Radonji se ne dopada njegova odbrana

10. znam za klauzulu, zbog toga pitam... zavoleo sam ga ko brata, pogotovo kad ukrade loptu pa napravi faul u napadu

11. Odlično radi one kontre, šut za 3 pa promaši pa primimo 3+1. Dobar je Đenka igrač, jednostavno nije igrao ono što je za njega najbolje, zaslugom trenera.

12. Какви су изгледи да Нелсон остане? Мени се чини да сада може да узме веће паре неко код нас.

13. četvrti smo šešir. Da dobijemo neke Nantere i Buđave, i eto proljeća u EL.
    Sklopićemo timčinu.

14. Ја сам да Нелсон оде, није стандардан. Одигра добру текму па две лоше, евентуално да остане али да не буде кљуни играч, тј да се не базира игра целе екипе на њему.

15. Normalno da može da uzme, ali neće juriti samo za tim. Bar je tako rekao. Tako mi se čini. I nije da mu se ide. Nisu ovo neke proverene info, nego od lika što ga znam onako. Sešće i pregovaraće sa njim, pa šta se dogovore.

16. Ja bih volio da Nelson ostane, ima on velikih kvaliteta, al pod uslovom da dođe plej organizator, volio bih da je to npr. Stefan Marković, al on otišao u Unikahu.
    Ne znam koliko je realno da dođe Micić, al volio bih njega. Pod hitno nekog organizatora naći, koji će da dijeli minute sa Nelsonom.

Da dođe jedan od trija Micić, Dangubić, Jokić bio bih prezadovoljan

17. е ако ће да остају нелсон, лазић, радоњић онда је то исти курац ко сад и боље да не гледамо јебену евролигу јер ћемо сви да завршимо у лудачким кошуљама

18. Želeće miško da nam uvalja nekog od njih, zarad buduće prodaje. Ali da sačekamo i draft. Ne verujem da će iko od njih ostati tamo posle drafta, ali opet. Postoji mala šansa da Vasa bude neki bekap plej u nba, ali jako mala, i zavisi ko će ga draftvovati.

Biće ovo leto mnogo nagađanja sa crncima i sličnim likovima. A koliko će para Ćoki dati, videćemo. Nama je bio nuđen jedan igrač hjustona prošle godine pred EC, a odbili smo, ne znam zašto.

http://www.youtube.com/watch?v=EqjjPTi-POY
    To je taj

19. Ja i dalje ne vjerujem da Radonja ostaje. Ne, ne...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.