КК Црвена звезда

1. Па ок, нек остане, али немој да га нико ложи да је вођа, да му товаре толику одговорност на леђа да је којекакав Адмирал кад није. Врло су лепе и занимљиве те приче како је он некад био Џордан али је скењао шаку, ево пустио сам сузу, али то није довољно за трофеје, немој да се лажемо. Партизан је финале добио на чист безобразлук и муда ББ, крај приче. Добро, и на Радоњину тактику у нападу "кад лопта оде на ниски пост, сви стојите ко укопани и само гледајте" и "шутајте тројке ко шутне више њему два бамбија, нема везе што не мерете вола да убодете".

Едит

Слажем се за Радена, нек остане, само преко лета нек шутира слободњаке, 1000 пре подне, 2000 после подне и то је то.

2. Ma 99% sam ubijeđen da se traži trener, ali ne bilo kakav i ukoliko se tu izvisi, onda Radonja ostaje.

Jesam ja lud ili sam pročitao da je Radonja već POTPISAO ugovor i to na više godina? Jesam samo ja to video ili vi poričete stvarnost lololo

3. Nisam ja to pročitao, daj link, pa da se koljem.

4. Ma nije potpisao ništa još, tek treba izveštaj da podnese, ali ostaje u klubu 95%.

5. Upravo smo došli do osnovnog problema, a to je trener. Vukoičić bi mnogo više uradio i prošle godine, a pogotovo ove da ga big bos nije oterao...
    Raden, je daleko manje loš nego što se pljuje, i ako već pričamo o Bobiju, i kako ga je Šilb "hranio" loptama, ništa manje to nisu radili Raden i Luka. Simonović nikada nije bio šuter, i ne znam ko ga je lagao da jeste. Odličan je odbrambeni igrač i to je to, može još poneku da zakuca iz ulaza ako ne popije bandžu, i da pogodi trojku sa 15% uspešnosti. Lazić je kao što Gusti pokušava da vam objasni sasvim solidan šuter, ali iz nekog razloga od njega prave rukometaša...

6. Priča se i da će Sns-ovci da napuštaju klub, ovi Vučići i tako ti. Ne znam kako će to na finansije da utiče. Bog zna šta se tu dešava.

Vili Voren, kome ističe ugovor i onaj crnac četvorka iz Limoža (mislim da i njemu ističe) su pojačanja po mom ukusu.

7. Mislim da će odlazak SNS-a uticati na finansijsku sliku...jedino ne znam da li pozitivno ili negativno...lolololo
    Nažalost Radonja je trener koji nema muda da mladima da minutažu, tako da forsiranje najtalentovanijih igrača iz sopstvenih redova (mlađih kategorija), plašim se neće biti dugoročna strategija. Nešto u tom smislu je Jakovljević najavljivao kod Anđusa - kao da je u planu da se svake godine forsira par mladih igrača, ali Jakovljević je otišao.

8. Vili voren je vrh igrac. Ali je i vrh klaber. Samo pogledajte njegovu koledz karijeru. Predvidjali mu nba ludilo, zavrsio u solnoku. Ne verujem da radonja oce takvog.

9. Ovaj baja iz Limoža pokidao prošlu sezonu, a ima 75 somića evrića platu i neku klauzulu u ugovoru, ali izgleda da ga traže Kaha i Unikaha tako da ono.
    http://www.lepopulaire.fr/limousin/actualite/2014/06/19/nobel-boungou-colo-suscite-la-convoitise-en-espagne_11047575.html

Stroberi završio u Portoriku. Ni on nije bio loš.

10. Сто посто сам негде прочитао да је Радоња већ потписао трогодишњи уговор ал нема шансе да нађем линак.

Какве везе бре има што је Ворен сплавар, ко да остали нису?? Било би одлично да играч тог калибра дође, он је врх играч! А и ко пита Радоњу за доласке/одласке лоло

Па седница је заказана за данас, СНС-овци су можда већ отишли...ова седница је и заказана због тога, озваничавања Радоњиног уговора и АКО БОГ ДА озваничавања доласка Калинића(ипак је он, ћао капитену много среће у каријери) и још једног.

11. Видео сам то директоре, то је требало да ми буде сл пост уз поруку: ЈЕБО МАМУ ДЕБЕЛУ СВОЈУ ДАЛ ЈЕ РЕАЛНО ДА ОПЕТ КМЕЧИ И ДА ЈЕ ОПЕТ ПРОВАЛИО НЕВЕРОВАТНУ ЗАВЕРУ ОД СТРАНЕ ККЦЗ, АБА ЛИГЕ, УЛЕБА И ДАЧИЋА ПРОТИВ ПАРТИЗАНА???

Па дај нек сместе будалу у неку установу, већи је проблем од оног лика са гангреном на носзи што дисмр.

12. Pa za devetog imamo Lipovicu, on ima još ihahaj ugovora da guli...

Nema. Imao ugovor do kraja sezone. Izbeg'o dok se tamo ne smiri stanje. Ko Zabija u FKP. A kol'ko se sećam (nek me neko ispravi ako grešim) on je bre igrao i za Ukrajinsku repku.

Dženkinsa bih možda ostavio kažem možda, al' da potpiše da ne dobija 'leba ako ima više od 1 izgubljene lopte po meču. Nelsona bih ostavio, jesu mu muda u minusu, al' staložen je koliko toliko. Jaka da ostane. Raden stvarno jeste inteligentniji od većine, jeste blentav (i po faci i po šutu), ali i u EL i ovamo je umeo da iščupa poene iz mrtve pozicije. Za Lazića sam mlaka voda, može da bude deo rostera, ali ne može biti odbramben igrač, da bude bek a samo odbranu da igra. Nije štoper jebo sebe.

Doveo bih neku iskusnu trojku, i Micića naravno, Bobi bi imao duplo poena po meču, Kalinića, neku peticu koja je po konstituciji slična Katiću, ali samo po konst. da ne jede govna u napadu i pravi nepotrebne faulove, i slično. Pa čak i Kinzija bih doveo, zgotivio sam ga u Paći, a prelasci u košarci nisu ništa spec.

Sve u svemu duga je pauza, videćemo sve već. A za Radonju ne verujem da ide, jer Čović oštri kurac, iako bi po Zvezdu mnogo bolje bilo da se on pita za pare, a neko drugi za sportski sektor. Radonja ima 2 + 1 godinu, stim da se treća godina ne bi uzimala u obzir ako bi se sad raskinula saradnja (čemu se svi nadamo).

13. Јесте Кинзи, како да не, па да дигне сидро на пола сезоне кад види да Радоња не намерава да састави нормалну нападачку акцију која се не завршава фрљокама са 7 метара или Бобијевим имитирањем Џабара..неуспелим наравно.

14. Ау, да. У праву си за Липовицу ја сам се сјебо. Још сам се питао кад је потписан који ће нам курац на 6 месеци а не може да игра у АБА-и.

15. Толико просеравања о појачањима и на крају нам дође само Ракоч

16. Па почо бих да навијам за Мега Визуру истог тренутка, ишо бих им на утакмице.

17. Чак и поред чињенице да имају те геи розе дресове?

Него, видех неки дан на Ади оног Тејића, хтедох да га приупитам шта они раде код Радоње на тренингу, ко најбоље карта шаха, јел Рашку смета онолка носимна, смије ли Нелсон да се скине у свлачионици (претпостављам да је ушкопљен) него ме мрзело

18. Jel šet'o plavušu, da ne kažem vr' ribu? Ja ga vide' pre jedno mesec ipo dana, dan pred utakmicu sa Metalcem, šeta se po Ušću jebe se njemu za utakmicu, kupuje krpice.

19. Druga redovna sednica Skupštine KK Crvena zvezda održana je u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu. Posle višečasovnog zasedanja doneto je nekoliko veoma važnih odluka, a konstatovane su i personalne promene u rukovodećim organima kluba.

Naime, ostavku na mesto predsednika Skupštine podneo je Branislav Đurđević, kao i član Skupštine KK Crvena Zvezda Darko Ostojić, a novoizabrani članovi su Ivan Bekjarev i Uroš Lazić. Takođe, ostavke su podneli i članovi Predsedništva: Andrej Vučić, Aleksandar Jokić i Ognjen Oliverić, a promena je bilo i u Upravnom odboru pošto su ostavke podneli: Luka Petrović, Darko Glišić, Predrag Mali i Ivan Bošnjak.

Tokom diskusije istaknuta je velika zahvalnost doskorašnjim članovima rukovodstva kluba koji su svojim angažovanjem i velikim radom dali mnogo toga Crvenoj zvezdi, uz nadanje da će se dobra saradnja koja je u interesu KK Crvena zvezda nastaviti i u budućnosti. Takođe, članovi Skupštine jednoglasno su se složili u oceni da je za Zvezdu neophodno da obezbedi kontinutiet u radu rukovodećih, ali i stručnih kadrova što je u trenutnoj situaciji veoma teško jer su udari na članove rukovodstva veoma žestoki sa mnogo strana.

Najviši organ KK Crvena zvezda doneo je i odluku o usvajanju finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda i preduzeća For Red za 2013. godinu, a usvojen je i izveštaj nezavisnog revizora o izvršenoj reviziji finansijskog izveštaja KK Crvena zvezda.

Takođe, među tačkama dnevnog reda bio je i sportski izveštaj za sezonu 2013/2014 koji su podnosili svi treneri u sistemu Crvene zvezde. Posle vrlo iscrpne analize Skupština je usvojila i ove izveštaje, a treneri Dejan Radonjić (seniori), Milan Gurović (razvojni tim – FMP), Slobodan Klipa (juniori), Aleksandar Glišić (kadeti), Milovan Bulatović (pionir) dobili su podršku pa će i sledeće sezone predvoditi svoje timove.

Sve odluke na drugom redovnom skupštinskom zasedanju donete su jednoglasno.

Evo sad i zvanično.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.