Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Па ово је сад евролигашка тема, стога и најпопуларнија. Тражимо место где ћемо се потужити на то да нас неко жели мртве. Мислим да је то један велики проблем српског спорта. И јесте тешко, али би требало сви да се потрудимо да преобратимо Фендера у ненасилну особу.
Немој тако Доже, Ципирипи куп је никад јачи.
Fendere reci - ne, nasilju !!!
Pade mi na pamet (još) jedna glupost...
Koja je omiljena Čovićeva pozorišna predstava (ili flim) ?
"Tramvaj zvani želja"
Доже, да и они немају "бисере" па да ме буде срамота, али Јанпи који скида дресове, па Џони, Газимудо и остали Гробари који свашта пишу на нашој теми, па њихови коментари по разним порталима, немамо о чему да причамо даље. Ако сам ја дебил, онда су они дебили на куб. И због тога што пишу, и што се уопште расправљају са мном, ако ме већ сматрају за "страшно створење из подрума".
Него да се вратимо на нас. Човић је дефинитивно пукао с мозгом са Радоњићем. Не зато што би он опет изгубио финале од Партизана, него што ће почети да губи и од Меге. Следеће сезоне да играју финале Купа или финале првенства Звезда и Мега, ми ћемо изгубити са Радоњићем на клупи. И да оду Катић, Драгићевић, Симоновић и да доведемо добра појачања (у шта сумњам јер у Човића више немам много поверења), да доведемо и Мицића, иКалинића, чак и Богдановића, и Милосављевића, изгубићемо опет сваку одлучујућу утакмицу. Човек је неспособан да донесе Звезди титулу.
Брате, ти си претио Цои чупањем гркљана, о чему причаш?
Po reakciji direktora kluba na moju provokaciju pominjanjem nekog jakog pojačanja...rekao bih da ćemo se okrenuti forsiranju mladih iz svojih redova, što mi se uopšteno sviđa kao dugoročna politika. Opet, to bi moglo da se radi sa mnogo ozbiljnijim trenerom na klupi od ovog kojeg je Čović "prepoznao" kao dugoročno rešenje.
Ма како год, са клинцима или озбиљном екипом, Радоњић је наша најслабија карика.
Бач, и он је мени псовао фамилију па ништа. Било па прошло. Јбг, срања се дешавају, поготово у Интернет расправама.
Опет, после неког времена са видео да је човек био у праву за неке ствари. Превише сам кукумавчио као нека пичкица. Јбг, погреши човек.
Уз сво поштовање, доже, мало је рано за причу о појачањима. Само што се завршила сезона. Требало би прво раскрстити са овим насилницима! Имао је прилику да се извини и да каже да је погрешио, није је искористио.
Fendere, molim te izvini se zbog neprimerenih morbidnih želja!
Ovo je tema posvećena košarci, pa makar pričali, i o nikad jačem cipiripi kupu, bez finskih klubova !!!
Je l' zna neko za koga (ako izuzmemo evro) navija Miško "Briljantin" Ražnatović ?
ТВОЈЕ "ЈБГ" НЕЋЕ ЦОИ ВРАТИТИ ГРКЉАН!!1
Фендере, како сад "било па прошло"? Не може то да буде оправдање и не можеш тек тако да се извучеш. Докле више да ћутимо на ово стварање тензија на нашим темама, увек од стране једног човека? Питам ја вас.
Доже, извини, што сам неваспитан па прескачем да теби прво одговорим, али прво морам да се извиним Трућу, Газимуду и Џонију пре свега због неучестовања финских клубова у Ципирипи Купу и што ће бити ускраћени за спектакле од мечева са реномираним екипама из Финске.
Иначе за Мишка сам још одавно чуо приче да навија за Звезду, да је Звездин човек, мада је то небитно у његовом случају. Он навија за искључиво за шуштеће валуте. Заболе њега за Звезду и Партизан. Ево неког интервјуа са њим.
http://www.ekapija.com/website/sr/page/620350/Mi%C5%A1ko-Ra%C5%BEnatovi%C4%87-advokat-i-sportski-menad%C5%BEer-%C4%8Covek-koji-je-udomio-700-ko%C5%A1arka%C5%A1a
Ako navija za Zvezdu, bilo bi lepo da on dođe na čelo kluba...hehehe
Iz nekog razloga sam bio ubeđen da je grobar. Sećam ga se sa basketa na Adi, iz davnijeh dana.
Ма ако стварно навија за Звезду, нека нам повољно да Мицића, Јокића и Дангубића и помоћиће нам сасвим довољно.
2 od ta 3 i ja zadovoljan. 3 od 3 bi već bila perverzija.
Па да гледамо реално, ако Богдану, Дангубићу треба још једна година у Европи (читај: играње у Евролиги) да би били спремни за НБА, а Мицићу и Јокићу још 2-3, онда би им најбоље било да пређу код нас. Или да оду у клуб типа Лијетувос Ритас где би имали већу минутажу. Сад ако би отишли у Панатинаикос, Реал или Барсу безвезе седели би на клупи.
Мада да нам Мишко и поклони ове његове из Меге, са Радоњићем нећемо ништа да урадимо.
Замисли да имамо петорку (јбг, ко нам брани да маштамо): Васа, Богдан, Дангубић, Митровић, Јокић. Са Пешићем бисмо били лагано први и у АБА Лиги, и код нас, прошли бисмо у Топ 16, а са Радоњићем бисмо опет све трофеје изгубили.
Ljetuvos igra cipiripi, a Neptunas EL (ili kvalifikacije za EL, zaboravih).
Puste želje.
Апсолутно сам разочаран што овакво понашање (позивање на узимање ножева, бејзболки, позивање на насилно обрачунавање, па чак и убијање) не наилази на отпор код поштених навијача Звезде. Уопште то нисам очекивао. Али разумем донекле страх међу Делијама. ЦоаГРК је још тада реаговао на насиље и ушао у клинч са насилником, па је добио и конкретне претње. Ипак, и даље се надам да има храбрих Делија који ће оваквим дрипцима стати на пут!
Ja sam protiv svakog vida nasilničkog ponašanja. Ulazak kod sudija u svlačionicu, i premlaćivanje istih, Psovanje i fizički obračun sa sopstvenim igračem, psovanje članova Uprave protivničkih ekipa, štipanje sudija, i slično. Pozivanje na upotrebu bombi na sportskom objektu, itd.
Takvima mesto nije u sportu, već u zatvoru, ili nekoj drugoj nadležnoj instituciji.
Ako na ovoj temi ima onih koji pokazuju isti, ili sličan vid ponašanja, javno se distanciram od istih.
Има! Ето га Фендер који је позивао да се узму ножеви, бејзболке, да се убијају Гробари ако треба. Драго ми је да и ти мислиш да је то што Фендер ради апсолутно неприхватљиво и да му је место тамо где нема цивилизације. Спортски поздрав!