КК Црвена звезда

  1. Ako je mogao vas trener onomad da trazi tajmaut i da vas motivise se "hoce stoka da nas nabije s trijes razlike", ne znam sta je sporno u ovome.

    Ne sećaju se toga nisu tad pratili košarku lololo

  2. A to je bilo sekund pre kraja? Izvinite nisam znao!
    Pratim košarku duže nego što pojedinci imaju godina...
    Vi ćete da prestanete da pratite sport po toj logici. Gledajte APR.

  3. dusan1001
    Ne sećaju se toga nisu tad pratili košarku lololo

    Нећу ја да спорим све што је Партизан постигао, пре свега у СФРЈ (то је била права кошарка), али ови Гробари се понашају као да историја српске кошарке почиње од 2002. године, а фудбалска од доласка Толета на место председника ФСС-а. Сад упоређују Стевана Караџића и Душка Вујошевића. Па Караџић је тражио тајм аут чини ми се почетком последње четвртине, а не секунд пре краја. Штета што камера није забележила цео тајм аут. Сви кошаркашки тренери на свету су ускраћени за шему јединствене акције из које је могуће постићи минимум 9 поена.

  4. A čemu objašnjavanje. Pobedili smo. Tačka. Kad bi gubili živce oko objava, prozivki ne bi ni pratili sport. Čekamo sutra i trpanje Ulma

  5. Čekamo sutra i trpanje Ulma

    I u nedelju završetak trostruke penetracije.
    Plus smo mi jači za Brauna, a oni za Lovernja.
    EDIT:

    Сви кошаркашки тренери на свету су ускраћени за шему јединствене акције из које је могуће постићи минимум 9 поена.

    Fenderu, ima slika vrati se par strana unazad na temi...do jaja je akcija, al' jbg nije prošla!

  6. Džaba njima taj francuz kad im Dule guši igru. Treba više slobode da da nekim igračima, ali boli mene dupe :)

    Mene ipak najviše brine Galata

  7. Plus smo mi jači za Brauna, a oni za Lovernja.

    Auh, sad sam se stresirao. Jbt, taj mali Lovrenj je NBA potencijal. Da.

  8. Дуле пичка забранио да му се снимају тајм-аути.

  9. Reservoir dog

    Fenderu, ima slika vrati se par strana unazad na temi...do jaja je akcija, al' jbg nije prošla!

    Да, да. Није Милосављевић погодио онај шут за 9 поена. :)))))))))))))))))

  10. Samo još ova sličica i neću više...bar se nadam da neću

    http://www.mondo.rs/slike/vesti/002/780/v278086p0.jpg

    Kup smo izgubili, on je ionako nebitan, ali ovu akciju da naučite do nedelje, tada igramo za 4. ili 5. mesto u ABA ligi!

    EDIT: Alo bre, stisnite sad, igrao sam hendikep na Partizan!

  11. Hoće li igrati crnac, što je bio kljakav juče pred kraj, protiv ULM-a?

  12. Hoće li igrati crnac, što je bio kljakav juče pred kraj, protiv ULM-a?

    Hoće, nezgodno je doskočio...tačnije niko ne kaže ni da je povređen ni da je neki problem sa njim...tako da hoće (Nelson inače)

  13. Valjda će igrati bar u nedelju, čisto da nabijemo 30 razlike...

  14. Срамота је да је пар појединаца (и они што су упали, правили срања, али и Човић и Вујошевић међусобним прозивкама, а ни једна није на месту) упропастило једну одличну атмосферу и прилику за демонстрирање квалитетне кошарке. Утакмица се није морала и није се ни требала одложити за један дан већ је полиција требала да похапси говеда што су утрчала и кроз сат-сат и по, кад би се смириле страсти, је требало наставити утакмицу. Играчи су се и тукли раније и сто чуда се дешавало па се утакмица никад није одлагала за један дан.

    Брате Резервор, нацртана акција је због испробавања. Ви сте и даље играли јаку одбрану, па што да је не испробају због неке утакмице у којој ће им требати? Нешто пре Нове године смо и ми имали сличну ситуацију, губили 11 разлике, тренер исцртао акцију из аута на три и нешто секудне пре краја, а исту ту акцију смо искористили пре цирка недељу и по дана....

    Долази Улм и надам се да ћете јебати Ратиофарма. У том случају ће вам требати било каква победа против Галатасараја да зајебете калкулисање јер у овој групи га због неочекиваних победа Улма има превише.

  15. Брате Резервор, нацртана акција је због испробавања.

    Mislim da nije, jer je mnogo iskompleksiran čovek taj Dule Pigi...Mislim da je to uradio da ga usere da smanji bar na 6 razlike zaostatak. Ako pogledaš šta je crtao, da onaj Milosavljević (čini mi se) dotrči na 6.75 i prangija, nije to nikakva mudrost.

    Ви сте и даље играли јаку одбрану

    Nažalost, i ovde moram da te ispravim. Pogledaj na netu ako mi ne veruješ, ali MI NISMO igrali odbranu taj napad. Stajali smo skrštenih ruku. Toliko.

  16. Ајде више и једни и други маните те приче искомплексиран овај, искомплексиран онај, као мала деца сте.
    Брате Дионисио, до самог краја сам мислио (акција је исцртана на секунд и по, ако се не варам, пре краја, а до тог тајм-аута јесте играли добру одбрану јер ови су припретили и смањили на -6, али прекасно је то било за било шта више да ураде) ;-).

  17. Ma daj, kakva akcija sekund pre kraja, Zvezda nije igrala odbranu, tako su mogli i na treningu da postave čunjeve, pa da vežbaju akciju. Nikad za Vujoševića nijednu lošu reč nisam rekao, ali ga je stvarno preterao sinoć, iako nisam siguran šta je konkretno hteo da postine time.

  18. Сад је главни задатак да научимо црнце коју песму, затребаће им, ЈЕР ОСВАЈАМО СВЕЕЕ!!!
    Опет ми је Радивојевић набио притисак, после она 2 промашена бацања и његове изгубљене лопте, вратио их је у живот на кратко.
    Што се тиче Вујошевића и акције његове, имам утисак да је то намерно урадио да би покушао да изнервира ривала, а уствари је испао ретардиран.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.