Hahaha, sećaš se kako je pre Đoni radio, zaključa temu, otkuca kilometarski post sa sve slikama iz kolekcije Kurajbera, otključa temu, PAF, zalepi, i brže bolje zaključa... loool
e stvarno, ja se ne sjećam nijednog moderatora da je bio izraziti ganci... dok je groblje imalo i ima svoje predstavnike u moderatorskim redovima... slučajnost? ne bih rekao...
Zdravo Blagoja
Otpozdravljam pozdrave
otključavajte temu derbi
da naš post bude poslednji
MI SVRŠAVAMO!
Hahaha, sećaš se kako je pre Đoni radio, zaključa temu, otkuca kilometarski post sa sve slikama iz kolekcije Kurajbera, otključa temu, PAF, zalepi, i brže bolje zaključa... loool
kako se ne sećam
svaki put mi žila iskoči na vratu
zato i tražim da se poštuje NOVI SRPSKI KOŠARKAŠKI POREDAK
#čovićmason #ciganiiluminati #piramidaželeznik
Dišo, jeste naš poslednji post na temi "derbi",Truć je samo zatvorio u svojstvu moderatora.
ceniš da je tako?
ne bi im ja to oprašto
i post grobara moderatora je grobarski post
e stvarno, ja se ne sjećam nijednog moderatora da je bio izraziti ganci... dok je groblje imalo i ima svoje predstavnike u moderatorskim redovima... slučajnost? ne bih rekao...
sad isčitavah tu temu od pre godinu
jedan od karakterističnih postova paća moderacije ;)
Cimao ja truca cim je zakljucao da otkljuca da ja rezimiram al peder nije teo
Otkljucace djoni danas sutra
Hnjooooo, evo jedne zagonetke.
http://a.images.blip.tv/ZGraphix-RobertJensenOnWhatDoesItMeanToBeAHumanBeingTheMista823.jpg
Hahahaah ovo je do jaja
https://www.youtube.com/watch?v=coHbGR1bvD8 haha gle dušmane što su nervozni lol lol
Ahahah kakvo uźivanje gledati ove ljige kako gmižu pod kamen od muke.
Ima li snimak cele emisije? To je u četvrtak bilo, nakon izbacivanja paće?
Hocemo li jebati ABAOA za kraj danas, ili cemo ejakulaciju produziti?
Ja bih danas svrsio
Ne. 3:1 voleo bih da bude
ebem li ga
realno je da bude 3:1
ja se nadam da im i danas napravimo blajburg
a niš ne fali ni da se ovde prstenujemo
zapamtite ovaj proročki post
Realno je da se danas kvalitetno svrši, da ljudi mogu da odmore, a i da Cedevitin čmoor malo zaraste.
Gleda mi se bar jedna tekma plus nemojte jebati