Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Inace luka bi mogao da poradi na ulazu levom rukom
Blažič bi mogao da proradi na košarci
Blazic neka igra hokej, muka mi je kad ga vidim.
blažić da se penje na triglav
da okači FMP zastavu
Nisam nikoga pljuvao još od Radenovića. Ali Blažič puko. Utisak večeri Omer, kakva njuška na kraju
нико други није написао, а мора остати записано на овој теми:
МАИК ЦИРБЕС ЈЕБЕ
JEBI AHHAHAHAHAH
DEBELA DEVOJKA
Pravi sobu stecan, cekamo.
Pravi sobu stecan, cekamo.
Lamarr igra.
http://jurnalul.ro/thumbs/big/2008/02/03/ave-cezar-ave-delon-18330395.jpg
AVE
Prestani da me uhodis D;
ahahah lamarr stroga diosciplina na haksu
ne samo ja. Ti si za nas svetinja.
Dugo smo chekali povratak kralja na sajt
MI SMO TIM I MORAMO PRAVILNO SARADJIVATI INACE OVA SUROVA IGRA NEMA SMISLA
Kakvo karanje veceras!
Lamarr chekamo dalje instrukcije
Idite spavati pls.
Kralj.
Koja je sigurica bila bobi minus, Forbes plus i skokovi plus al ja jedem govna i dodajem Kazinu plus. Bitno je da JEBEMO
Očekujem maksimalnih 3-0