КК Црвена звезда

  1. Lamarre jel mogu ja nekad igrati u shpicu?

  2. Iz dupeta u usta. Klasicno.

    Prosto mi je cudno da ekipa koja se dici dugogodisnjom dominacijom, tacnije trener te ekipe, skace na sudije zbog onih tehnickih i sudjenja. Mislim, jebi ga, ja kapiram da se nekada ulazenje u teren do centra nije sankcionisalo, niti pljuvanje i jebanje majke sudijama, ali ono, ako mi, limenke, fmpzvezdadivacovicvucicpomocdrzave treba da ucimo takvu velicinu od kluba pravilima kosarke, onda ne znam...

    U ponedeljak ce biti cirkus. Ali bukvalno. Recimo, da je rezultat otisao ispod plus 7 nakon bacanja malog Vanje, garantujem da bi se zglob Milutinova zalecio.. tuga, cemer i jad na sta je sve gamad spremna.

    Apsolutno zasluzena pobeda, verujem da ce biti 3-1 u seriji, jer u ponedeljak, ako zivi izadjemo iz Pionira, bice pobeda. Naravno, ne zbog casova ljubavi, vec zbog drugih stvari.

    Maik objasniJo.

    EDIT:

    Baj d vej, Maik je sutirao na zagrevanju trojke fazon 8/10.

    EDIT 2:

    Hajlajt utakmice

    Ima slike, nema ton

    http://images3.kurir.rs/slika-900x608/kk-partizan-grobari-foto-kurir-1385063417-400763.jpg

  3. Pamti li neko kad je Jaka prešao pet poena?

  4. Narod koji izabere ovakvog preCednika, premijera i Vladu sačinjenu od keramičara, pečenjara, estradnih tezgaroša, lažnih doktora i ostalog belosvetskog šljama, takav narod upravo zaslužuje da plati punu cenu svog idiotskog i umobolnog izbora. Cena struje je najmanji deo te cene izbora.

    Tadić je najveća štetočina posle Koštunice. Naravno, obojica su zlatni naspram prerušenih radikala. A to što opravdavaš 25% raje da "su mislili da glasanjem za SNS glasaju za promene", to mogu da misle samo totalni imbecili sa pamćenjem čovečije ribice. "Ubitačna politika" žutih mi je prekinula ratove, sankcije, izolaciju, hiperinflaciju, vize i omogućila da radim i živim. Daleko da su bili savršeni, ali samo posle tri godine radikala bez bedža stanje je sto puta gore nego za vreme žutih. Izbor idiotskih Srbendi je isti kao kada bi u zatvoru birao da li hoćeš da te siluje tvoj cimer jednom dnevno ili da te siluje 10 crnčuga tri puta dnevno i ti glasaš za ovo drugo. Ovaj narod zato zaslužuje da se guzi i maltretira dok ne crkne. Zamisli ove nakaze od naše Vlade kao Vladu bilo koje zemlje na svetu? Pa najurili bi ih posle tri dana govnjivim motkama! A stoka srpska trpi tri godine i glasaće ponovo za bagru radikalsku, udruženu sa svim mogućim otpadom iz svake propale stranke.

  5. ako zivi izadjemo iz Pionira, bice pobeda. Naravno, ne zbog casova ljubavi, vec zbog drugih stvari.

    Имам дојаву да се спремају кесе да се пуне мокраћом и гађају цигањски играчи, биће постављани људи са задатком да дрмају кошеве и пљују Радоњу, капитена ћемо лоптом да гађамо. Ако изгубимо иду бакље на играче и улеће факултетски образовани возач да насрће на најбољег играча.

  6. Jebem im majku ustašku, nemaju pomoć sudija i odmah problem.

  7. Biće 3:1, imam dojavu.

  8. grobarski gej romantizam

  9. Još malo pa ih dv prestigli po broju lajkova lolololo

  10. хахахахах докле више јеботе, убиће ме ова страница

  11. Panterima se ne preporucuje da citaju takve stvari. Moze izazvati nesvestice i akutnu epilepsiju.

    Jbt, mi grobari i kad propadamo, propadamo sa stilom i uzviseni, panterima Njujork da das seljacina bio i ostao. Jedno brdo dva univerzuma.

  12. zdrawo vucicupederu, opoozicionaru i avangardo, nemoj uplashen biti

    edit: e aj mi reci, sreće ti, ti pratiš političku scenu pa verovatno znaš, u čijem je ovo društvu Dulo?
    https://pbs.twimg.com/media/CGDNDA6UEAEAVFf.jpg

  13. Jbt, mi grobari i kad propadamo, propadamo sa stilom i uzviseni
    http://www.dodaj.rs/f/3E/qY/2pDHHhTy/1/brodyg001.jpg
    panterima Njujork da das seljacina bio i ostao.

  14. Gledaj pantera al se izbezumili. Jesam reko da moze izazvati nesvestice. Drzite se vi delije vukajlija, tog ekstremnog primera panterske elokvencije i nacitanosti.

    Hahahaha, mislim da ne postoji neobrazovanija grupacija na svetu. Oni iz Boke Juniors su Rudjer Boskovic za vas.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.