КК Црвена звезда

1. Дрогирана Веверица

Ode Braun.

Tošo, reaguj!
    Jbg, a Traore potpisao za Albu.
    Mada možda nije to loša vest, čitam da je Hauard nesrećan u Lejkersima. Može da menja Raška, ali prethodno da nauči da izvodi bacanja...
    Šalu na stranu, ne treba nam niko. Imamo Katića i Samardžijskog, po potrebi Luku Mitrovića, i da ne zaboravimo Milovanovića. Do kraja sezone - dosta.

2. oso crnja znaci

edit: koji su kurac na samardziskog pare trosili, bolje da dovedu neku dobru cetvorku

3. Kako su se nekada kalili mladi igrači kada je liga jebala keve

nekada su stranci bili prava retkost u domacoj ligi
    cim su poceli da dolaze sve se raspada

4. ZABRANITI CRNJCIMA KOŠARKU U SRBIJI

5. Да л' је могуће да сте нам отели Брауна да би га на крају заменили Самарџиским?

Митровић је то мало што је играо показао да ће да буде одличан играч. Нажалост, Савовић и Суботић играју доста добро и нема довољно простора, али ме интересује да ли је неко видео Митровића на тројци? За сад изгледа да има дриблинг и кретње које не може да испрати ниједан крилни центар у лиги, а на тројци би био доста користан и на скоку.

6. да ли је неко видео Митровића на тројци

Razmišljao sam par puta o tome. Ima tehniku. Za šut, ne znam, nisam ga nikada video da šutira iz daljine, ali što ne bi probali.

ZABRANITI CRNJCIMA KOŠARKU U SRBIJI

TAKOE!

7. pobedila igokeja jebem joj mater, ako ih ne iznenadi MZT u Skoplju tesko cemo do prvog, mesta, moramo ipak dva njihova poraza da cekamo i sve da dobijemo
    zakuvava se borba za f4, grobari, buducnost i radnicki imaju 13 8, a cedevita 12 9

8. Ne bih smatrao iznenađenjem pobedu MZT-a kod kuće protiv bilo koga...
    Da se uključim u priču oko Mitrovića. Ne sećam se da je kao mlađi igrao četvorku...možda je u Hemofarmu baš i igrao trojku, ali (moje) pamćenje je krhko.

9. Мени се чини да је играо четворку у Хемофарму, али може бити да је то зато што је Хемофарм тад био без високих играча. Савовић је са Гагићем играо на петици, чини ми се, па је вероватно и морао Митровић да игра четворку. Не знам како је играо у младим репрезентацијама. Иначе, имам све четири Арене и гледао сам сваки викенд по неколико утакмица и буквално сваки минут који је одиграо, дечко је био сјајан. А био је одличан и прошле године у нашој лиги.

10. Znam, ja sam već pisao na ovoj temi da mi se od svih tih klinaca 1993. godišta iz Hemofarma (Dangubić, Krstić...), upravo Mitrović najviše svideo. Moguće je da je igrao četvorku, ali ima odličnu tehniku vođenja lopte i brzinu za tako visokog igrača, pri tom čini mi se kao da se malo "nagruvao" od kada je u Zvezdi, pa ni u duelu uopšte nije slabašan, naprotiv. Žao mi je što nema veću minutažu. Mislim da je bilo bar malo više prostora za njega nego što je dobio, a ne može se reći da nije dobro koristio minute koje je dobio. Za početak na pamet mi pada vrlo uspešna epizoda protiv Cibone u Zagrebu, i to u trenucima kada se lomio rezultat, pa i ishod cele utakmice.
    EDIT: TruĆe, da nisi ti u nekom srodstvu sa ovim? ;-))))))

11. Митровић је гробар, и то је активно ишао на текме :)

12. Na lomaču!
    EDIT: A baš sam ga zapamtio po dobrim igrama u Hemofarmu protiv Partizana.
    Nema veze, i Kecman, Lučić i Bogdanović su zvezdaši...za Peru Božića još "proveravam".

13. Саћу вам нађем и слику његову код шипке на југу :)

14. EDIT: TruĆe, da nisi ti u nekom srodstvu sa ovim? ;-))))))

:) То ми је стрина.

15. Jel prenosi neko utakmicu večeras? Molim odgovor čim prije. Fala unaprijed.

S poštovanjem, ja

16. Ne koliko ja znam.

17. Ладно су нам дали кош са пола терена у последњој секунди. :О

18. Има снимак на Б92 у 00:30 вечерас.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.