КК Црвена звезда

1. Kakve cigle baca Predrag.... al' zato Radivojević igra tekmu života :D

2. јел пукосмо? не мења ми се ништа на флеш скору, стоји 85-84

3. ЈЕБАЛИ СМО ГАЛАТА!!!

у трећој четрвртини

4. пу јебем ти

5. Koi bedak... Još smo otišli da se sprdamo sa 10 igrača :) Skokovi 42-35 u pm i Samardžiski 4-12 to nas je koštalo najviše.

6. Samardžiski 4-12 to nas je koštalo najviše.

Ne znam po cemu je on bolji od Brauna...Jbg, mnogo kredita je dobio, a nije ih zasluzio.
    Za razliku od njega, Braun, koga mnogo postujem, davao je dvocifren br u proseku po mecu u EK, imajuci u vidu koliko je igrao, to je odlicno!
    P.S. Ocekivao sam da je izgubimo, ali sa manje od 10 razlike sigurno, tako je i bilo...
    Svaka cast za Vuka, ako je tacno to da je igrao odlicno, nisam gledao.

7. Mislim da je Braun preskup, pa je zato škartiran. Za dobre novce, nije neki.

8. Vuk dao 17 poena, ne moze biti da je lose igrao

9. Штета, мада судећи по томе какве играче имају Уникс и Галата, Звезда се добро држала.

10. odose svabe na kraju, a?

11. Изгледа да су прошли, ево ти табела.

12. Vuk dao 17 poena, ne moze biti da je lose igrao

i 8 ast. Nelson imao 9 skokova, Savović dabl-dabl. U principu svi su dobro odigrali, osim Predraga, a i odbrana šuplja jbg...

13. Ови играчи Галате бојкотују, не исплаћују им паре па су се спрдали са овом дечурлијом. У сваком случају, свака част нашима што су изгубили са тако малом разликом од такве екипе.

14. Радивојевић погодио за победу са пола терена и ови му свирали фаул, нису турци били у бонусу па била лопта за нас и испушисмо.

15. Prvo svaka čast na tesnom porazu, iako ne volim da čestitam za poraz jer imam malo drugačije shvatanje sporta, pogotovo onog kao što je košarka gde nerešeno ne postoji, osim u vrlo retkim slučajevima (uvek verujem u pobedu, bez obzira na odnos snaga).
    Mislim da je Braun dosta skuplji od Samardžijskog, a da uopšte nije bolji, pogotovo u odbrani. Samrdžijski je i bolji šuter sa penala, i pravi centar za razliku od Brauna, a juče se opet pokazalo - tu je i Milovanović kao 3. opcija.
    Samardžijski je van forme, a uskoro će zaigrati kako zna i mnogima zapušiti usta. Nije on neki igrač kojeg nikada nisam gledao, ili nisam ni čuo za njega pa da pomislim da je ovo trenutno prava slika njegovih mogućnosti. Najvažnije od svega je što je Divac već sarađivao sa njim i pogotovo on zna šta Peđa može i zašto je doveden.
    Uostalom, čovek je prvi centar četvrtoplasirane reprezentacije sa poslednjeg EP.
    Sudeći po Cveletovoj minutaži od Ulma na ovamo, a pogotovo jučerašnjoj (na nebitnoj utakmici) stičem utisak kao da je Vlada od njega digao ruke posle onog saseravanja u 3 navrata protiv Švaba. To mi i nije previše nelogično u svetlu novih tračeva (a prošlogodišnji se svi pokazaše kao istina) da je dovođenje Micića gotova stvar.
    S optimizmom čekam maj u kojem se (ponovo) podižu trofeji ;-))))))

16. Svakako da je Peđa dobar centar, ali govorili smo o prošloj tekmi koju je realno sjebao. Valjda će ući u formu i da dignemo još jedan trofej ako Bog da. :)

17. Dao neki Turčin koš sa svoje polovine na poluvremenu. Nisam mogao da gledam čitav snimak utakmice, bilo previše kasno.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.