Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://www.youtube.com/watch?v=yOYRRrhFLzY&feature=player_embedded
Поприлично непријатно.
Nije loša ideja, ali je loše odrađena. Moglo je to mnogo bolje.
Цокула и ја бисмо звучали боље од ових људи.
I đe nađoše onu staru drtinu da sjedne odmah iza. Jebem ti, crnjac se prepade.
Мекел званично.
ODAKLE PARE?
шта да очекујеш кад се ухвати пар менталних склопова сличних раснију и одлуче да буду креативни
ко је тај мекел дајте неке информације о њему
1-2 7+
Igrao za Nižnji prošle godine. U EL imao 12 poena i 5 asistencija po tekmi, za 20-ak minuta na terenu. Solidne brojke, ali je definitivno tanji od Vilijamsa. Vidjećemo...
А хоћу црнца на позицији црнца :((((
Mislim da bi Vilijams ostao da nije bilo vutre. TREBA NJEGA U PARTIZAN, DA DULE OD NJEGA ČOEKA NAPRAVI!
А хоћу црнца на позицији црнца :((((
TAKOE BRT!!!
Gledam Sofoa u busu sa ortakom kkgrobarom, nači facu kad sam mu video došlo mi da mu ponudim maramicu dobriše pišaću iz očiju. Ja se uredno naježio ko za himnu. Malo mi se da budem iskren i digo.
ja ne veruem koji ste vi mamlazi.. onaj vucic radi 24 sata dnevno da vama sredi 10 milki budzeta, povampirio covica i vi pare potrosite na sofoklisa i pleja belca.
bolje da ste ostali u zamrzivacu
Nagradno pitanje za Rasnija, ko je onaj "krupni" u crvenoj majici sa BUS-PLUS-em na 1:43? Jedan od najvernijih Zvezdinih navijača, a nije ni Dunjić ni Bogdanov... :(
Hint: #Hromi...
Inače, nadam se da grešim, al mi se baš ne sviđa preterano belac na poziciji crnca. Crnja uliva poverenje.
Nema više patlidžana pa država mora nekom da daje
Е гази, нисам видео твоје мишљење о вашем најзвучнијем појачању ове сезоне, некадашњем носиоцу игре ужичке Слободе, Милошу Копривици ? Да ли мислиш да ће добро сарађивати са првим центом екипе, звездом тима и увек неугодним Божом Ђумићем ? Без јаког Партизана нема јаке Звезде. Чуј мене ФМП-а, Звезде.
Boze moj, trpali smo vasu "evropsku zvezdu" sa 41 razlike, prezivecemo vase trpanje nasih retarda sa 20+
Gazimudo se oseća ludo