I ne znam da li kapirate da vilijams moze da igra i dvojku? Na dvojci bi onda bili vilijas i gudura na trojci crnac a brancilo i danguba mogu obe pozicije
Daj Bože da Gudurić dobije šansu ove godine. Rebron igra sa velikim samopouzdanjem što mi se sviđa. Tejić trenutno igra bolje od Luke, tako da pitanje da li nam uopšte treba još neko...Meni ne bi smetalo da dođe Simon kao bekap trojka za Dangubu (iako Jović može da pokrije i trojku), mada bi tu najbolje legao Micov. Kako god, teško ćemo naći zamenu za Kalinu, ali jbg. milionče je milionče, doduše Ćokijevo ;-))). Tompson je vrh pojačanje, čini mi se i Nastić, a bucka Sofoa nikada nisam video da toliko trči i bori se kao što je to bio slučaj protiv Mege. Ako pravimo poređenje Bobiša-Sofo ne treba zaboraviti da Sofo ima mnogo veći kredit kod sudija. Doduše ne očekujem da u EL odigra više od 15 minuta po utakmici, tj. ne očekujem da će prosek biti ni blizu 15 minuta, možda će maksimalna minutaža da mu bude 15 min.
Ipak, izgleda da ćemo biti baš jaki i ove godine.
Imamo igrače sklone povredama: Sofo, Jović, Cirbes, pa i Brančilo stoga ne bi bilo loše imati više igrača u rotaciji...
Nisam bio na sajtu kada smo oprali glodare (dva puta u serijama do 3 pobede, u kojima niko ne može da ih pobedi), ali ne bih se previše vraćao na to osim da podsetim da je Kalina u 1/2f ABA šutirao 10/15 za 3p...
zasto kazes neko a mislis rebic?
I ne znam da li kapirate da vilijams moze da igra i dvojku? Na dvojci bi onda bili vilijas i gudura na trojci crnac a brancilo i danguba mogu obe pozicije
Добро, али на 2 имамо већ 3 играча.
Ne kapiras, od svih ovih gore jedino vilijams bi peglao samo dvojku crnjo trojku a ostali mogu da igraju obe pozicije
Vilijams je i u lokomotivi igrao dvojku a ne pleja
aleksandre baš se razumeš u basket brt
Uuu da vidis tek kako branim pik end rol
Боље од Цирбеса, вјероватно, лоло.
Sanjao sam da je Vilijams potpisao za neke Jevreje koji ce da igraju protiv Pace u nekom tamo kupu..
Ау, па то је нека далека будућност.
Mozda kup sajamskih gradova
Litvanija asistencije 18.5+, Kalnietis 9.5+, Bogdan 10.5+, Valančijunas 15.5+
valjda ću da dočekam Bogdana konačno
pogrešna tema, ljulj
Nemoj ljulja brate igrao je juce xd
Daj Bože da Gudurić dobije šansu ove godine. Rebron igra sa velikim samopouzdanjem što mi se sviđa. Tejić trenutno igra bolje od Luke, tako da pitanje da li nam uopšte treba još neko...Meni ne bi smetalo da dođe Simon kao bekap trojka za Dangubu (iako Jović može da pokrije i trojku), mada bi tu najbolje legao Micov. Kako god, teško ćemo naći zamenu za Kalinu, ali jbg. milionče je milionče, doduše Ćokijevo ;-))). Tompson je vrh pojačanje, čini mi se i Nastić, a bucka Sofoa nikada nisam video da toliko trči i bori se kao što je to bio slučaj protiv Mege. Ako pravimo poređenje Bobiša-Sofo ne treba zaboraviti da Sofo ima mnogo veći kredit kod sudija. Doduše ne očekujem da u EL odigra više od 15 minuta po utakmici, tj. ne očekujem da će prosek biti ni blizu 15 minuta, možda će maksimalna minutaža da mu bude 15 min.
Ipak, izgleda da ćemo biti baš jaki i ove godine.
Imamo igrače sklone povredama: Sofo, Jović, Cirbes, pa i Brančilo stoga ne bi bilo loše imati više igrača u rotaciji...
Nisam bio na sajtu kada smo oprali glodare (dva puta u serijama do 3 pobede, u kojima niko ne može da ih pobedi), ali ne bih se previše vraćao na to osim da podsetim da je Kalina u 1/2f ABA šutirao 10/15 za 3p...
Nisi bio ni za derbi u fudbalu sad što je bio, al ne mari, naprasno nisu bili ni oni... loooooool
Inače, juče Gudura 23, DANGUBA 19.
Gudura je novi pistolero ne da ce da igra nego ce biti jedan od vecih potrosaca lopti.
Fin timcic u svakom slucaju, tompson deluje kao zver a mekel obecava dobre as centrima.
Edit: doze koristim ovu priliku da te pozovem na temu repstacije ostavimo klubastvo po strani repstacija je najbitnija jer cela je nacija repstacija
@pseto88
Prati fabulu radnje...postovao sam odmah posle ove teme i tamo.
Zna se Zvezda, Srbija...
Video sam brate valjda se vidi da se sprdam
Možda bi mladić ukapirao, sredovečan malo sporije...jbg mozak ima rok trajanja ;-))))