КК Црвена звезда

1. Долази још један странац, каже Нинковић.

2. ГДЕ СИ РД ЈБТ

3. Koliko god lepo zvučala mogućnost da dođe Erceg, mislim da nam nedostaje igrač koji može da pokrije 2 i 3, ili 3 i 4, a Erceg pokriva 4 i 5. Drugo, to bi opet značilo malu minutažu za Tejića, koji bi inače mogao da bude jedno od otkrovenja ove sezone.
    Da li stranac, ili domaći, na primer Simonović (koji će mi neminovno kidati živce), manje- više nije važno, ali treba nam trojka. Može i Jović to da pokrije, ipak on je nažalost češće povređen nego zdrav. Doduše i Tompson može i Na dva i Na tri (da parafraziram Dendu)...a može i snažno do samog kraja... lolololo
    Grupa u EL je jaka, ali čini mi se da ćemo biti prijatno iznenađeni snagom i mogućnostima našeg ovogodišnjeg tima.

4. čitam već treći put ovaj Dogov post i ni malo mi nije jasnije, lakše skontam onog cepam atoma kad napiše defku o crnim rupama :)

5. Ja sam mislio da je sve jasno jedan kroz jedan ;-)))))))))))

6. tebi jeste, ja samo volim Zvezdu pa ponekad svratim da pročitam priče - u košarku se razumem ko Toma u ginekologiju :)

7. оженио се лазић

8. Тужан дан за женски род.

Иначе, дресови исти курац, само су убацили ове одвратне бројеве. Небитно свакако.

9. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=09&dd=24&nav_id=1043448

Stari Vuk je to
    (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (K4K, 24. septembar 2015 15:49)

realno

10. Dajte link za utakmicu

11. SK jbg.

Inače, odma posle prve sezone na SK, ABA se vraća na Arenu. I to baš kad je ZVEZDA PO PRVI PUT POSTALA ŠAMPION ABE, i šta slučajnost? Ne bih baš rekao. Zna se kome je u interesu da Zvezda ne bude šampion.

12. ABA će biti na Areni ove godine?

Bolji je ovaj tvoj strim tebra, jedino što iz nekog razloga neće da mi prebaci na ful skrin.

13. dA maćorie. -.-
    Zumiraj ako neće da fulskrinuje, skoro pa isto.

14. Pa dobro, ako bude Edin komentarisao biće do jaja. Gledaću na onom Telekom strimu, šta da se radi.

A ovo jesam zumirao, i to što kaeš, skoro isto.

15. Jebote koliko jaku ekipu imaju Turci

16. Jović od kad je skinuo štucnu igra ko preporođen.

17. Naučio od Vilija neke cake.
    C A K A
    A
    K
    A

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.