КК Црвена звезда

1. Рихо, јеси ли ти свестан да је моја тастатура јача?

ali kad mod obriše post onda te sjebo duplo.

Па управо то и хоћу да кажем. Напишеш нешто, мод обрише, убије те у појам начисто, па ти спемуј и даље.

2. U pravu si. Truce aj me odbanuj.

3. pišam te ko lisica kupus

4. Koje će nam biti drugo veliko pojačanje na poziciji 4 do kraja nedelje...msm ako je Simon veliko pojačanaje. Erceg ? Ili je Jakovljević neobavešten.

5. ja navijam za Partizan

6. NekoOdNekud

ja navijam za Partizan

Ovo kao skandiranje: "Mi Hrvati!"

Fazon - što se nama žališ/žalite!

7. truce aj sredi mars kupa se temu razjebala se nesto neda da se postuje

8. не може, јбг, изгледа да је превелики гиф :(

едит: а шта је проблем са темом? није закључана.

9. pa radi jbt sta sere fender
    izvini tr

10. meni se čini da erceg ne bi bio dobar za vas. ne kažem da je loš igrač ali mi se čini da vam je potrebniji neki crnac na poziciji 4 kao rim protektor i skakač, naravno sa nekim ofanzivnim kvalitetima. erceg i mitrović mi se čine isuviše šuplji u odbrani, još kada dodate sofoklisa koji jako brzo ulazi u probleme sa penalima... to mi je njah.

11. едит: а шта је проблем са темом? није закључана.

Изгледа да је у питању онај стари баг да кад постује више људи у исто време, да се сама закључа.

12. Ne slažem se za Luku da je rupa u odbrani, za moj ukus je bolji u odbrani nego u napadu, gde ima mnogo više prostora za napredak, pre svega u igri licem prema košu, što uključuje i šut. Erceg bi za naše uslove bio fantastično domaće pojačanje, a ono što mi se u takvoj kombinaciji ne bi svidelo je gušenje supertalentovanog Tejića.

13. Не могу да дочекам вечерас утакмицу.

14. Nadam se da ću biti u mogućnosti da je odgledam...Mega je odlična, dosta su nas namučili u Kraljevu, po običaju.
    Miloje odličan trener. Biće neizvesno, ali pobedićemo.

15. И ја мислим. А живо ме интересује да видим како ће Радоњада склопи тим па да покушам да сконтам каква је била трансфер политика овог љета.

16. Odbrambeno bi trebalo da je jača ekipa, ali to do sada nisam video na delu. Napadački, za sada deluje tanko...videćemo.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.