Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://vukajlija.com/forum/teme/62393
ово скините
Pseto, dje Guduric?
Može da se dobije epi napad od ovih ogavnih dresova. Gora kombinacija boja od ove Megine mislim da ne može da postoji.
e moja zvezdo sta si nekad bila kada si se davno protezala od knina
И ови наши су изгледа збуњени дресовима. Не ајећам се кад аам гледао овако лоше полувријеме. Ништа не иде, буквално.
nemamo sirinu u napadu, a i Sofo nam neigra pik n pop tako da jbg :/ ali valjda cemo stici ovo kapiram da ce Cirbes izneti ispod kosa
Ај све све, али трећина меча прође у сметњама јебему матер, или то само код мене.
Није, брт, писало да се извињавају због прекида програма.
Jesmo dobili?
ŠVABO I BRANČILO OJEBALI!!1 Trenutno dve najgotivnije glavudže u klubu. Očekivano tesna pobeda. Slobodna bacanja moramo da popravimo što pre. Lolčina kako je Ješa izjebao Meginog crnca.
Њих двојица, али и Симон Мађија са оном украденом лоптом. Само оволики промашаји са слободних бацања су ми надреални. Као да су сви ишли на часове код Шека. Лололо
Sa kim je igrao FMP?
Кошаркашка лига Србије још није почела, не знам с ким игра ФМП у првом колу.
To je Ivo Lola Ribar, nemoj da se pravis blesav.
Vule šuknu ti ga Fender nespremnog te zatekao
FMP igra sutra od 17:00 protiv Mladosti iz Apatina. Ne znam kakvu ekipu ima Mladost ove sezone ali FMP bi trebalo da dobije taj meč. Igra se u Železniku. Pozzz
EDIT: Zajebo sam se. FMP igra protiv ekipe Mladost Admiral iz Zemuna ali bi FMP sve jedno trebalo da pobedi.
I dalje cekam odgovor koga je to FMP dobio veceras?
Дакле, Вучко, постави ово исто питање сутра око 19:00 кад се заврши утакмица и добићеш тачан одговор.
ЕДИТ: И надај се победи ФМП-а да ти питање не буде бесмислено.
http://i.imgur.com/iNaxY6t.jpg
Valjda zna covek, on je ugasio
Eto, da o Zvezdi npr. možda možemo da pričamo dal je mrtva, ali svaki čist razum u tvojoj lobanji zasigurno jeste. To što radiš možda direktno ne vređa, možda nikom ne spominješ majku, ali niti ikog interesuješ ti, niti tvoji postovi, i Truć treba mnogo više da te banuje za spem.
Podsećaš me ponajviše na onog retarda iz vica "ja znam šta se pokvarilo".
I jebeno ignorišite paću, nego recite poneku o tekmi, gledao sam malo treće i četvrtu, nisam stigao jbg.