КК Црвена звезда

1. @bvdlga
    Istina.
    Stalno ponavljam 29.05.1991. ja sam imao nepunih 19 godina, a tim za koji navijam je osvojio KEŠ u fudbalu. Neprocenjivo.
    Tema je KK Crvena Zvezda, a što reče Stiven u uvodnom postu, za nas koji ne odustajemo, i hvala Bogu dočekasmo ;-))))

2. ја сад имам 19 година и пре пар сезона је капитен тима за који навијам био стевица рељић

живео јутјуб

3. Nikako da doznam, Doze, kakav je to uspeh bio u to vreme? Mislim, svakako je ogroman, ali da li je to bilo iznenadjenje slicno onome koje bi bilo da Zvezda npr. sada osvoji LS? Ili smo ipak bili neka solidna ekipa, tipa Porto, Borusija danas?

4. Kontam da smo bili kao sada neka ekipa za koju je očekivano da igra grupnu fazu, a sve preko toga je uspeh. Kao sada Šahtjor?

5. Kurac Porto, Šahtjor i Borusija, bili smo tad k'o Junajted danas. lolo

6. @Sevastokrator_95
    Možda se može reći da smo bili neki potajni favorit, ipak su to neuporedive stvari. Tada su za nas bili boranija mnogi koji su danas za nas zakon (na primer turski i švajcarski timovi, pa i Rendžers i Seltik su gubili od Zvezde i Partizana). Počeli smo da verujemo da možemo do kraja već posle pobede nad Drezdenom, a igrači su i sami poverovali da mogu da osvoje KEŠ na poluvremenu utakmice u Minhenu.
    1988. smo se klali sa nikada jačim Milanom (2x 1:1 Piksi dvostruki strelac, plus jedna zbog magle u 56 .minutu prekinuta pa poništena i ponovljena utakmica pri rezultatu 1:0 za nas) i ispali na penale, a sezonu kasnije bili zreli za osvajanje Kupa UEFA, i nesrećno ispali od Kelna (možda i bolje jer da smo tada uzeli Kup UEFA možda bismo se zadovoljili postignutim pa nikada ne bismo osvojili KEŠ). Piksi je otišao posle te sezone i koliko god ga ja voleo (a mnogo ga volim), možda je i bolje, jer je tim sa njim previše zavisio od 1-og igrača, i kada on nije bio u timu (retko doduše, jer se nije štedeo) to je bila bar za 50% slabija ekipa.
    Budite sigurni u ono što je Džaja rekao u emisiji "Fudbal, nogomet i još ponešto", da ako je neko izgubio raspadom Juge to je FK Crvena Zvezda, jer bismo za početak bar odbranili titulu, a možda osvojili i još koju. Toliko o tome koliko smo bili jaki, a ni love nije manjkalo.

Je l' zna neko kakav je "mali" Ristić MVP kvalifikacionog juniorskog turnira Evrolige koji smo osvojili? I koliko je visok?

7. Ристић изгледа доста висок на ТВ-у. :) Ваљда негде око 208, 209. А игра редовно за ваш други тим. Нешто мало је улазио пре пар недеља против ОКК кад је арена преносила. Ја иначе не умем да проценим ко ће од тих клинаца да буде добар, па ћу вас поштедети коментара. Чуо сам да се још мучи са шутом и бацањима, али све то може да се исправи.

8. Gledao sam malo na SOS-u, i nekako mi je tromkast, a ne videh ga u "našem drugom timu", mada realno to možda i ne treba pod navodnike...

9. Kako opljackase Igokeu, sramota jebena za kosarku, ovde po BL se prica da ce ako to bude definitivno i odustati od ABA lige, sad koliko je to istina nemam pojma, ali to bi bio ispravan potez.

10. Finalisti Jadranske idu u Evroligu, kako ovi iz ULEB-a kažu, čisto da se zna.. Poz

11. Al' nije mi jasno, sto bi finalista isao, kada nista nije osvojio!? Najbolje je da ide prvi iz regularnog, i pobednik F4, tako je valjda i trebalo, jel?

12. Па тако су планирали у АБА лизи, али правила УЛЕБ-а су другачија. До прошле сезоне су у УЛЕБ-у правили изузетке за Француску и Турску, али је нпр. Гравелин био први прошле сезоне у лигашком делу и на крају игра Еврочеленџ куп ове године. Мада сам ја сигуран да ће се договорити да би лига задржала бар неки ниво озбиљности.

13. To može da se promeni još sto puta, a može i da ostane ovako, sve u svemu, kako se ovima iz ULEB-a digne..

14. Mi ionako imamo male šanse da završimo kao prvi posle ligaškog dela, ali stvarno bi to bila svinjarija prema Igokei, a 'ladno može da se obistini.

15. Na vestima kažu da ove godine ostaje da ide šampion i pobednik f4, a da od sledeće godine kreće to finalisti f4.

16. Ма јебеш га, ионако би нас карали у Евролиги.

17. Ako se ne daj Bože ne plasiramo u EL, biće - boli nas qrac to je ionako FMP ;-)))))

18. џони курајбер апрувс

19. Poslednje 4 tekme u ABA ligi.
    E to je za "njih" fajnal for! ;-))))))))))))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.