КК Црвена звезда

1. Чуо сам да се још мучи са шутом и бацањима, али све то може да се исправи.

Е овако, што се тиче ових млађих, тј '95 годиште, отприлике већину знам, играо сам са њима у неким селекцијама. Ристић је опасан играч. Дечко је чини ми се други у Европи по процени стручњака, одма иза Хезоње. Звер је. Исто важи и за Ребића, који игра плеја, а и Бране, одличног бек шутера. Што је најважније, чини ми се да је у нашој јуниорској екипи само Тејић навијао или навија и даље за комшије. Остали су сви велики звездаши.

2. Ребића

I ja sam za nj rekao da će biti opasan... ne znam, mislim da može svake god. bar po jedan rasan igrač, za razliku od FK CZV, gde može jedino da ode pre no što napuni 16, ili da traži Džajinu kancelariju, i http://images.kurir-info.rs/slika-468x287/dragana-dzajic-1348087289-210264.jpg da plodi Džajinu ćeru jednom dnevno... (bez uvrede, klinci su retardi postali samo tako, debili roditelji nahuškaju klince, misle da su igračine).

3. Gazimudo ima isti avatar ko bvdlga i ispovjeda se na grobarskoj temi. Ja gledam i sve mislim, otkad bvd navija za Partizan? Tek poslije vidim drugi nik. A baš sam bio zbunjen.

4. Dabe, o čemu ti pričaš? "Niđe veze"...
    U subotu ćemo da objasnimo neke stvari Cibosima.

5. Што је добра Џајина ћера...

6. Haha, bag neki, Doge. Isto tako mi juče nije radio ju tub na onoj temi o golotinji i cenzuri. I tamo sam ispao glup, a u stvari me brauzer jebe. Ne kontam u čemu je fazon, neko mi hakovao komp.

7. Haha, bag neki, Doge. Isto tako mi juče nije radio ju tub na onoj temi o golotinji i cenzuri. I tamo sam ispao glup, a u stvari me brauzer jebe. Ne kontam u čemu je fazon, neko mi hakovao komp.

Lepo kaže moja baba, taj đavo treba u vatru da se bači!!!

Што је добра Џајина ћера...

Čuo sam da voli međ noge, kao i tata što je voleo...da protura...
    Nemojte me držati za reč, ja tako čuo...elem, ima li nekog iz Bg-a ođe da ide na F4, ako bude bio u Bg-u...? I need a favor!

8. Smislio sam neke pošalice na temu one grobarske "Dule zna šta radi", ali nešto mislim možda da sačeka naredni derbi i zajeBničku temu...

9. Skot opet neće igrati bem mu Sunce ludo!!!
    P.S. Malo da pokrenem temu, dog je baš killer tema... :-/

10. То Симоновићу! Замало сам да нас добије онај Строубери, срећа па није и последњи шут погодио.

11. izvukosmo se
    dobro smo odigrali, ali je odbrana katastrofa bila
    to mora momentalno da se menja

sta bi na kraju, jel finalisti f4 idu u evroligu ili pobednik f4 i regularnog?

12. Onaj Strawberry je lud covek....Cibonu je kenjao sut previse, 80% dvojke, i to ne kucanja i to, nego sutevi sa 4-5 metara...realno svi su ocekivali da ih stane sut, medjutim nije se to desilo...prevelika minutaza Samardziskom, velika greska...i Rakocevic previse igrao za moj ukus, sto je dovelo do neefikasnosti u nekim trenucima...Simonovic i Savovic odlicno odigrali, Savovic omasio 2 slobodnjaka ali se posle iskupio...i jos jedna stvar, Zvezda je imala srece sto su zadnji napad isli na Strawberryja, koji je bio odlicno cuvan, bolje da su isli na Kusa, slabije je bio cuvan..cestitam na pobedi, svakako...i da, sta je sa Cvetkovicem, decko ne moze da se dobaci do trojke?

13. Cibosi rasterećeni bili, pa ih sralo. 68% ukupan šut, ej?! Dobro je, pobjeda se piše, idemo dalje.

14. Битна је победа, јесте тесна и мало неозбиљна, ал' је победа.... А следеће коло ЈЕБИТЕ ШИРОКОООГ.... Све се више ближи Ф4 и биће до јаја ако будемо имали 2 тима у ЕЛ следеће сезоне.... А није нереално....

15. Ljudi stvar je jednostavna, računaju se pobede. Važno je da se utakmica dobije i kada igra nije na visokom nivou.

16. Ljudi stvar je jednostavna, računaju se pobede. Važno je da se utakmica dobije i kada igra nije na visokom nivou.

Bilo bi kul da je tako. Provučeš se jednu tekmu. Forma nastavlja da pada, rezultati solidni, onda već ne ide (obično prvo staje šut), greške, razdor u ekipi, otkaz treneru, brodolom. Skupljaj pare pa da se proba što bolje u sledećoj sezoni.

17. Bandi ne vidim kako tvoj post ima veze sa ovom sezonom i ovom ekipom.

18. Pa nigde se ne naznačava da tvoj ima. Ali opet ako si rekao isključivo za Zvezdu i ovu sezonu u redu. Ja rekoh generalnu situaciju, tako se u Metalcu često dešava pa sam se malo i iskalio. :P

19. Сад ми нешто пало на памет.... Кад Пери Антићу истиче уговор? Ово лето? Контам да ће вам он бити једно од појачања....

20. Ali opet ako si rekao isključivo za Zvezdu i ovu sezonu u redu.

Upravo sam na to i mislio, tačnije na ovu utakmicu protiv Cibone.

Diperu Antić bi bio dobro pojačanje, ali je malo neozbiljan lik. Išao je sa mojom sestrom od ujaka u razred u osnovnoj. Lik svaki put kada dođe u Skoplje na utakmice reprezentacije, vreme provodi po kafićima. Pati od teške kurcobolje, ali je dobar igrač.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.