U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Не знадем зашто, ал' ме не чуди то уопште.... Делује тако.... Ал' добра ствар код њега је да нема Кешељеву курцобољу, дакле нешто типа ''имам таленат и то ми је довољно'', већ лик гине на терену.... Тури вам Влада њега и Савовића испод рекета и ето 20 скокова.... Био је он на пар утакмица, па контам да би вам се могао прикључити од следеће сезоне, поготово ако изборите Евролигу (а не знадем је л' било промена на релацији Евролига-АБА лига)....
Mislim da ovo niko živ ne zna :)
CITAT Ал' добра ствар код њега је да нема Кешељеву курцобољу, дакле нешто типа ''имам таленат и то ми је довољно'', већ лик гине на терену.
A ovo potpisujem.
Ma zar je bitno, Zvezda ako sa ovim timom ne izbori EL na ovaj ili onaj nacin, treba da raspusti sve igrace, a pre toga da ih stavi sve na Terazije, da ih guze cigani 3 dana... Sad gledam raspored do kraja, Partizan je stvarno u teskoj situaciji, i mnogo toga zavisi od nas, ali naravno, pod uslovom da oni sve dobiju. Igokea takodje, moze da izduva za prvo mesto vrlo lako...Radnicki mi je siguran na F4, dok Buducnost, Partizan, Cedevita, pa nekako i Olimpija, mogu da se nadaju, ali ako Cedevita dobije danas, mislim da je to to...
Da nisi i ti iz Valjeva Bandi?!
I meni, žele ga više nego leba da jedu...
Sve je već rečeno, sad se samo otaljava posao...inače ne ložite se Igokea ostaje prva u svakom slučaju...
Nadam se da da se Samardžinski i Braun rotiraju, da ovaj prvi duva, blage veze nema...
Ali znam da neće biti tako jer su dobri prijatelji on i Vukoičić...
Mada fali po meni jedno dva igrača, ako hoćemo Evroligu da igramo... Simonović da ga ne ureknem sve bolji, jebo ga ćaćin ćaća.
koliko znam, braun ga je izduvao
Ma Muta je nesposoban, čisto sumnjam da će da uradi nešto više :)
Мило ми је што је Пакистан добијо, само да усташе не иду на фајнл фор.
I ja navijao za franjevce, naravno. Na fajnal foru da se samo srbi krljaju, ipak se međusobno najviše mrzimo.
Jesam, jesam.
Jesam, jesam.
Koje si godište, možda se i znamo?!
Dukka je isto naš... (ostali su izrodi!)
Gledao sam sad Laktaše, dobijaju ih sve na istu foru, onaj crnac centar dao pola poena, pola vratio na trojku, i Jorović i Dozet sami na 6.75 i daju normalno, i ja bih dao.
Glup Solnok majko mila.
Edit: Sutra su rekli da će konačnu odluku izneti za F4!
Poslah ti pvt, da ne širimo dalje priču ovde lolol
Ви и Партизан у финалу, а Раднички нека ћапи то треће место, за квалификације и ЈЕБАЋЕ СРБИЈА ЕВРОЛИГЕ.... Јесам сањар, ал' боли ме курац.... Оћу српску Евролигу.... Лоло....
jedina teoretska sansa da srbija ima 3 kluba u evropi je sledeca:
da poredak nakon regularnog bude:
1. C Zvezda
2. Igokea
3. Radnicki
4. Partizan
da u evroligu idu finalisti f4, a bolji polufinalista u kvalifikacije, pa sledi
partizan i radnicki pobedjuju i idu direkt u evroligu
zvezda kao bolji polufinalista to radi preko kvalifikacija
naravno, sve je ovo nerealno i zabole me za plasman ako zvezda ode u evroligu
!
Не гледа ли се међусобни скор брате Севасе код пласмана?
A šta će biti ako odu Igokea i Radnički dalje? Ko će kome onda biti kriv?
Pa gleda se međusobni skor. Sevas je ovo gore hipotetički pričao.
Па рекао је да је то једина теоретска шанса.... Ал' оно, не бих рекао.... Игокеа буде прва, иде на Партизан и Партизан их добије, ви идете на Раднички и добијете их и Раднички добије Игокеу у мечу за треће место.... Мислим да је тако Бартомеу тражио, да се плеј-оф само гледа....
Ma pokenjam im se u ligu, ne zna se ni ko pije, ni ko plaća. Ni jebeno rukovodstvo lige sad ne zna šta da slaže oko plasmana u Evroligu.
Pajsad ovo!
http://www.mondo.rs/s280895/Sport/Kosarka/MONDO-_Nece_svi_sa_Jadrana_moci_u_Evroligu_.html
Требало је из ње иступити док се још могло.... А и ако се изборе лиценце за Евролигу, не видим разлог зашто наши тимови не би иступили.... Кажу - боли нас курац, не да нам се, као и Макаби, Нимбурк што су урадили....
Ако јебене Швабе могу имати два клуба из њихове лиге, можемо и ми.... Уосталом, пре ступања у Јадранску лигу смо и имали.... Ништа доброг нам није донела, чак је и штете направила....
ЕДИТ: Брате Шалабе, ништа ново то није, стоји у правилнику Евролиге још од раније....