Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ja lično i verujem da će ostati ovako, odnosno da će u evroligu ići pobednik regularnog dela i pobednik final four-a. Što opet nama malo otežava posao. A sve mi se čini kao da se priprema teren za neigranje Igokee u Evropi.
Ma Muta je nesposoban, čisto sumnjam da će da uradi nešto više :)
рече неко ко још није био ни у јајима док је мута правио успехе у кошарци.
иди распитај се мало пре него што одвалиш глупост, тај раднички и јесте ту где је захваљујући мути.
муфа мовда не уме баф да говови како вава, ал' је ввво квавитетан твенев.
Diperu nije nas što se tiče EL ni sahranila Jadranska, već onaj raskol FIBA i bogatih klubova koji su formirali ULEB. Naš Savez je, umesto da uđe u ULEB kao što je postojala ideja, ostao na strani FIBA u tom sporu na nagovor Bore Stankovića. To je Stankoviću možda i jedina greška u koju je napravio u čitavoj karijeri funkcionera. Čovek je valjda mislio da će FIBA izaći iz te priče kao pobednik, očigledno potcenivši moć, pre svega finansijsku, koju su imali klubovi osnivači ULEB-a. Pošto smo izabrali pogrešnu stranu, samo smo se zakopali oko Evrolige koja je ubrzo potpuno prešla pod ingerenciju ULEB-a. Jadranska je više posledica tog poteza.
Brate Diperu, jes' ti pročit'o sve?
EDIT: Ovo:
Ма не кажем за Евролигу, већ нашу клупску кошарку да је ујебала, а знаш и сам брате Гонзо која имена су још то рекла....
Плашим се да не прођемо као Жабари за неку сезону....
На шта мислиш тачно брате Шалабе?
ЕДИТ: Па да, критеријуми се знају и зна се ко их испуњава.... Ал' није то ништа што Верко и Додик не могу да среде....
negde sam procitao da kvalifikacije za evroligu dobija onaj ko je porazen u polufinalu f4, a bio je bolje plasiran u regularnom delu
ako ima meca za 3. mesto i ako on odlucuje, onda moze i ovo sto si ti rekao
Ма нем' појма брате Севасе, ја сам овако чуо.... Сазнаћемо тачно ко и како иде ових дана....
http://www.sportal.rs/news.php?news=95263
Дакле, и да останемо други на табели, идемо у ЕЛ јер ови босанџероси немају халу која испуњава услове.
Кад мало размислим, у праву су. Хала Језеро овде је распад живи, мислим да је степен нагиба на трибинама већи од дозвољеног. лоло
А Лакташи село, јбг.
Mi idemo svakako jer osvajamo ABA ligu, tako da nas zabole tuki za tumačenje, jer osvajač ide u EL po svim tumačenjima.
Само ако нас добро усере.
Што, је'л има неко јачи?
Што се гробара тиче видим да су се опет наложили...Могу да разумем само оне који нису гледали утакмицу.
Ко је гледао а ложи се, плашим се да се у баскет слабо разуме, или је евентуално опасно субјективан.
Игокеа нас је добила 2 пута, иако су реално слабији.
Ако они уђу у финале, чак и да опет изгубимо имамо ЕЛ у "џепу".
Имам осећај да ће нас Игокеа опет скењати.
Ostaje sve po tumačenju "stručnjaka" iz ABA lige...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=05&nav_id=692361
U evroligi ne bi mogli ni teoretski da imamo 3 predstavnika, jer je ograničeno da samo 2 predstavnika ABA lige iz jedne zemlje mogu u evroligu, treći mora da dođe sa strane, tako da Budućnost, Cedevita ili Olimpija imaju velike šanse za učešće u kvalifikacijama.
Elem, http://www.sportske.net/vest/kosarka/covic-raskrinkao-brauna-118124.html
Igokea je zaslužila da ide u EL i ako bude prva u ligaškom delu a ne ode u EL to će biti nepravda.
Realno je da Srbija ima 2 predstavnika u EL. Stoga, gubimo kroz ABA ligu.
A i ta EL je kurac realno, bar su ukinuli trajne licence, to mi išlo opasno na kurac...
Zvezda Beograd 100% u EL sledeće godine.
Misliš KK Crvena Zvezda Telekom?
Да метнем и овде моју опсервацију тренутног стања везаног за једног аба лигаша.
А то што нам све улице на километар и даље од центра града изгледају као њиве, то нема везе, имаћемо аеродром! Остале проблеме да и не помињем.
Ni sam više ne znam za kog navijam... Što reče moj retardirani drug "Ko je prvi u formuli da znam za koga da navijam?".