КК Црвена звезда

  1. Predražinjo
    Gazi, ide šipka na Evroligu, tako da nisu simpatizeri.
    Jesmo uvek više bili fudbalski, nego košarkaški navijači, ali znaš kakva izdanja naša pamtim i na basketu, da se smrzneš.
    Ono juče... mene majke mi bilo sramota.

    Onda nemam drugo objasnjenje nego da su nenaviknuti na cinjenicu da se czv bori za nesto u evropskim okvirima pa ih vaznost utakmice sputala i odvukla paznju na parket :)

  2. I sad se osipa borj na fudbalu, drastično, pa 11 000 prošla utakmicu, večeras neçe 15 preći. Strašno kako je opala zainteresovanost. Doduše opet imamo veću posetu nego svi ostali zajedno.
    A što se košarke tiče tu su glavne glave zakazale, nikad se ne bodri osim u EL, čak i u domaćoj ligi skoro niko ne ide. Jedino ako je u nekom gradu pa se naloži lokalno stanovništvo jer Zvezda dolazi.

  3. Realno na košarci je izbor pesama nikakav. Znam protiv Galatasaraja igramo, lomi se rezultat oni poveli igrale se delije. Jebem ih u usta.

  4. http://www.mozzartsport.com/vesti/cedevita-se-ne-sali-potpisao-bivsi-kosarkasa-bostona-njujork-niksa-i-majamija-video/120121

    ми имамо симона, симона, симона, ми имамо симона ви имате... а јбг сад.

  5. мекел испушио званично

  6. Kaze drug grobar da nas je sad Coki namagarcio kad smo se odmrzli, i da je namerno doveo ove skart igrace, a za sebe zadrzao lovu od transfera i prodatih karata od prosle sezone

  7. Jebote sunce kako ce ovaj dominirati. Igracina za ovog naseg Tompsona...
    https://www.youtube.com/watch?v=ZjPBdVUh11A

  8. Ko je bre ovaj

  9. Dobro ovo je prevrsilo meru, teraj govno

  10. Tompson grize, očigledno je da hoće da se pokaže, možda ga to i sputava pomalo. Samo, nekako mi se sa crnjcem ne može povezati ovaj šut skoro pa bez luka. Ustvari, sa šuterom uopšte. Kao da strijele ispaljuje jbt.

  11. Biće da je Pseto u pravu, ovaj Gudura će jebati. Ima muda, nema šta.
    GLEDA LI IKO, USTA VAS JEBEM?!

  12. Јеботе, колико Томпсон не може да погоди ништа са дистанце.

  13. Dva puta sâm kao duh i promašuje.

  14. штимац РУПА

    милер јебе

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.