КК Црвена звезда

  1. I ZA VILIJAMSA JE BILA LAŽ!

  2. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=11&dd=11&nav_id=1062029

    Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da je novi format Evrolige dobar i da predstavlja neku vrstu uvoda u novi sistem takmičenja.

    Dakle dr. Čović kaže da sistem valja što implicira da on zna nešto što mi ne znamo, a to je da će ABA šampion ići direktno u EL. E a pošto je ozbiljna lova u pitanju, kontam da će onaj ko iz abe ode u EL sledeće sezone tim parama uspostaviti višegodišnju dominaciju, a isto tako kontam da je to prilika koju Ćoravi neće propustiti, pa će dovesti još par namunjenih crnja, a oterati Kosovara i Ješu čisto da se obezbedi za sledeću sezonu

    ZAPANTITE OVAJ POST PIČKE

  3. I da, osvajamo Evrokup ove godine sig

  4. Pa i nisu neke pare, jebiga, 60% od 600 miliona eura na 16 ekipa sledećih 10 godina.

  5. БРЕАКИНГ

    Gal Mekel iskrenuo skočni zglob na treningu, skoro sigurno neće igrati sutra uveče.

    Тако је и Софо имао 'стомачних проблема', па сви знамо шта се десило пар дана касније џД

  6. Скочко, ако 60 посто од укупне суме гарантоване уговором која је око 600 милки (мада на сајту ЕЛ пише да је 680, и то са ''тежњом'' да расте) иде клубовима, то му дође 36 мил клубовима годишње, што му дође 2,25 мил по клубу ако иде на равне части, а пошто не иде, нека буде да сваком клубу иде рецимо милион и по, а то у играчима износи око један и по Џенкинс и један Вилијамс, што је за абалигашке услове сасвим фина комбинација

  7. Skočimiš

    Pa i nisu neke pare, jebiga, 60% od 600 miliona eura na 16 ekipa sledećih 10 godina.

    Тачно. Рекоше да ће годишње тимовима припасти између 35 и 49 милиона, претостављам да ће прваку ићи бар 4-5 милиона, а да ће нека основна сума за оне који не прођу у плејоф бити око милион, милион и по евра. Што је супер у односу на ово сад, али није да ће направити неки огроман јаз између учесника Евролиге и осталих тимова из Јадранске лиге.

  8. Ал' црко сам данас од смеха. На оној вести од јуче кукање на све стране како маторци у оделима уништише спорт, битне су само паре, не даје се шанса мањима ни да покушају да уђу у Евролигу, а данас:
    http://i.prntscr.com/82aa5c796241443aaf56fb236aee4684.png

  9. Pa da, jeste jedan dobro dobiti bilo šta od njih ali nije presudno, ne znači da će sada to napraviti neku drastičnu prevagu i ko se jednom plasira u to da će dobiti dovoljno para da napravi timčinu za sljedećih 10 godina. Biće im lakše sledeće sezone ali da će iskočiti nešto drastično pa i neće. Tipičan primjer je Cedevita i onaj njihov tim od pun kurac miliona 2012. godine pa biše 6. na tabeli.

  10. Ipak znači. Ovo će da bude klasično pokriće i alibi Čoviću da zabode u Zvezdu nenormalno velike pare da provuče i opere. Igramo NBA sledeće ili eventualno one tamo sezone.

  11. Misliš da do sada nije oprao sve? xD

  12. Да, у праву си. Ипак сам је ''солидна основа за даље евролигашење'' тачнији израз него ''вишегодишња доминација'', мада опет та лова је довољан мотив да се ове сезоне загризе и иде на све или ништа. Очекујем да Ћоки део ових пара што Вучела дели пензионерима оде неком Реџију Џексону или тако неком у џеп. У сваком случају, остатак абе ће бити занимљив јер ће сад сви да гризу много јаче.

    #гоРедЕнВајтс

  13. Ne sećam se tačno kolike su u evro cifre ali ovih nedodirljivih 11 dobija garantovane pare, kvalifikanti dobijaju karu. Pa se posle dobijaju pare za svaku pobedu, pa se dobijaju pare za "prolaz dalje". Garantovanih 630m, ako se vidi potencijal u poslu, postoji opcija da se uloži 759m, od toga 60% klubovima. To je samo od Amera.

    Pare su svakako mnogo bolje nego do sad. Kad se dodaju karte, i sezonske koje će biti skuplje sig. pa onda ono "EL tim" što igračima nekad važno kolko i pare, nije teško predvideti da će tim iz EL biti za dva koplja ispred ostalih u ligi.

    Malo me je ohrabio Dr Čović sa ovim intervjuom, ali dok ne bude zvanično neveruem.

  14. Velkom tu jebeni karavan. To sam i ja rekao, al kad je već tako, daj bar da se ugura 1 ABA liga klub.

  15. Jebe nam se za Evroligu ove godine.
    Bitno je da igramo sledeće.

  16. haha ovo kao da prave evropu za razigravanje koledz crnja

  17. Ne kontam kako može da vam se ne sviđa ovaj sistem (pod uslovom da učestvujemo u njemu, naravno)... Svaka ekipa će igrati bar 30 utakmica u sezoni (Real je kao osvajač prošle sezone odigrao toliko); neće biti raznih Limoža, Zjelenih Gora i sličnih nubara, pa će biti više 'derbija' i boljih utamica generalno; svaka tekma kotkuće će biti fešta, jes da će da nas uglavnom jebe ko stigne, al ono, puniće se Arena, uzimaće se lova, pa ćemo za par godina i mi da jebemo nekog.
    #GoTeamČović

  18. за пар година ће да избаце аба лигу

  19. Vrlo moguće.

    Kao što je moguće i da sad ispušimo, a ubace nas god/dve kasnije, tipa proširuju sa 16 na 18 timova i te forice.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.