КК Црвена звезда

  1. Po flaša rakije od svakog ko je branio Mekela od mene početkom godine. Išutirati ga u lobanju kolko juče, rak za ekipu.

    Jović nam je možda i najbolji u ekipi, nemaš ti tu šta. Gudurić je mnogo loše odigrao a Simon pokidao, što je jako loše, ali boli me uvo sad za to. Iimaćemo kad da plačemo ako produži.

  2. Симон одиграо јако фину текму. Узимао је углавном резонске шутеве и погађао.

    До децембра ћемо баш фино играти, на сву срећу, нисмо превише изгубили до сада, у смислу, мање више су ова три пораза и била очекивана. Лагано се уигравамо и то може фино да изгледа.

    За све ове који кењају по Штимету и оне који су једва дочекали бламажу против Химкија, ок је споменути да је и Штимцу и Милеру то био фазон други дан у клубу. Јебига, не можеш да очекујеш много у тој ситуацији.
    А уколико се напади организују како ваља, Штиме је и више него солидна опција за другог центра.
    Симон капирам да се неће задржавати, мада имам утисак од кад се вратио у Звезду да је то прилично други играч од оног који је био ту у првом мандату. Не кажем да је одличан, али је нешто бољи.

    Милер опасан. Браво Човићу, добар си посао одрадио. лоло

    Јовић буразер. Драго ми је због њега. Капирам да је човеку био смор да буде замена новајлији који је притом слабији плеј од њега. Бољи индивидуалац можда, али је Јовић кориснији играч. Мени би био.

    И да, Реброн јебени. Први пут да покаже муда. Надам се да ће му ова текма бити прекретница ка озбиљном играчу. Свидело ми се што је пар пута стао на лопту и успорио игру, донео је пар пута ок одлуку и чини ми се да није класичан сивоња. Мада, ко ће га знати, видећемо убудуће.

    Гудура ме нервирао на овој текми ужасно, али да не кењамо по дечку, мислим да је пребрзо и превише бачен у ватру. Треба истрпети његова срања, али када играш мечеве који ти практично одлучују о ситуацији у групи, ако крене да прави срања како је кренуо, вади га напоље. Овако само усераваш и њега и екипу.

    И полако са проласком даље. Треба и Стразбур јебени добити у гостима. Јесте да су слабији од Бајерна, али и ми знамо да одиграмо много горе него против ових. Добра је ствар што прилично држимо ситуацију у својим рукама.
    Али, о проласку даље можемо да причамо након Стразбура. Не треба их потценити, јебига гекнули су Фенер, нису баш толико смешни колико су деловали у првом мечу.

  3. У јеботе колики пост хД

  4. У јеботе колики пост хД

    Brt, ozbiljnije analize se pišu i čitaju ujutru, a do tad ide isključivo loženje.

  5. Pišaćemo im po lobanji.

  6. Čovara već ubacio u eksel tabelu za sledeću sezonu Jovićevivih milion evra.

  7. Са оваквом игром јебаћемо и Реала комотно.

  8. Не иде Јовић следеће године. Следеће године пуцамо на освајање ЕЛ, требаће нам рекордери.

  9. Спортско друштво Бајерн добило комплексе од Спортског друштва Црвена звезда. А стварно није хумано да их нон стоп карамо.

  10. сере ми се од њихових довитљивих наслова, а од оних у рими ослепим моментално ("ко би рек'о чуда да се десе, да јовић мвп титулу понесе" и сл.).

  11. kako bre nije dobar naslov
    NEBO SE OTVORILO, GAZIMUDO JE EKSPLODIRAO

  12. Sve je ovo ekstra, ali kad se odvredi DANGUBIĆ!!! AJOOOJ!

  13. Bio sam na fudbalu i na rezu od 47:45 fazon snimio sam da je Simon dao 2 trojke i prelomio tekmu. Želeo bih od Cincara aka AleksandarKg da čujem to dok prelistam temu

  14. Hahahaaha, to Direktore!

    Ništa analize, samo loženje, nemamo mi pojma o košarci. Tek za koju godinu dominacije.

  15. Hahaha dobar

    Jović na pleja, Teo na dvojku, Bogdan na klupu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.