КК Црвена звезда

  1. жао ми што нисам гледао овај циркус хахаха јовић рекордер дал сањам

  2. Бохор
    Bio sam na fudbalu i na rezu od 47:45 fazon snimio sam da je Simon dao 2 trojke i prelomio tekmu. Želeo bih od Cincara aka AleksandarKg da čujem to dok prelistam temu

    3/4 чини ми се гађао за три, и 3/3 за два. чак му шут није деловао као: "ааааа брате види кош баци је тамо ка табли можда ухвати неко наш" скидам капу симону, иако се нисам радовао тим кошевима, јер му је то вероватно обезбедило нов уговор.

  3. Coa a nek ostane jer je prelomio utakmicu koja nam 85% obezbeđuje 16. Pa nek ne pogodi više ništa jbg neka ga šlepaju. Koliko god da je iritantan ko ga jebe pa Jaku smo trpeli mesecima

  4. добро, то је тачно, нема шта :)

    а нећу да га заволим ни да нас уведе у топ8 и то је јбг.

  5. Moraćemo da mu budemo zahvalni jbg. Ni ja ga ne volim sprdao sam se sa tobom i ovima što ga napadaju jer ne volim čopor al ovo ako uspe će biti za poštovanje jbg.
    Voleo bi da ima neki snimak ove tekme da odgledam kad sam slepac kome se fudbal pogodio tada. Slepi reaguj?

  6. Brt, moš da na d3 gledaš ispočetka tekmu.

  7. Biće snimak koliko sutra.

    Slepi traži tajmaut.

  8. Slepi je pregoreo ove večeri. Celu tekmu sam gledo ko da je finale evrolige, a ne tekma ''za top 16''. Veliki pozdrav svima na ovom svetu sem Bogdanu Bogdanoviću i redakciji blica

  9. Bohore evo sada imas snimak na SK1, krece 3.cetvrtina

  10. Slepi sve kanale osim SK na D3 mogu da gledam ne da mi sa ove IP adrese valjda prepoznaje. Al imam Total i Sk gajbi sad ću da gledam pošto sam ionako 2 hteo da gledam kad kreće da kuva. Hvala picani

  11. Uživaj bakero, pozdravi sve kotkuće

  12. Ova trojka Simona ih je usrala

  13. Узгред, заборавих да кажем, колико Томпсона не ишло сада, свиђа ми се његово схватање кошарке, мислим да је радилица и да га треба истрпети, и да ће уколико га будемо истрпели још неки период да кида човек.
    Капирам да је под притиском и све то и да га то јебе. Али крајње рационално троши лопте и прилично не срља као кретен, зна да смири понекад и тако то. По мом скромном мишљењу, јако је захвалан играч.

  14. Jebem ti ja da sam gledao ovo uživo pucao bi sam sebi u koleno

  15. gledam sad ovo, brate al nas je sralo znači neveruem

  16. hahahahha
    brt jović i rebron izdominirali
    napravili su mu šut kartu večeras

  17. Opušteno za Tompsona, on je još kad je došao, davao neki intervju na foru kaže novinar "od vas puno očekuju navijači naročito u EL, da li ste spremni da opravdate njihova očekivanja?" a on na foru "a jooj majko kako ću ja nisam nikad, kukuuuu šta ću raditi".

    Ono, nije se otkočio još, imam osećaj da je neko ko može da saspe, jbg, do sad nije urnisao nikog, al polako.

    A nije generalno lik koji troši lopte, vidi da ga ne ide, ćuti, šutne pokoju, neće da se ispucava jer "moraće da krene".

    A i onom blokadom je dovoljno uradio na ovoj tekmi. Da oteraju Merkela, ne bi mi bilo žao, da oteraju Rijanu bilo bi, dobar čojk.

  18. сад сам видео рекламу стразбур иде на тројци опет серем се на спорт клуб јебени

  19. ал симон какве тројке лол

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.