КК Црвена звезда

  1. Е

    гледам ја ово на слави и негде током прве -друге четвртине видим како делују наши мотивисани, спремни за борбу, да кидају колико могу за победу и кажем ортаку

    можда Радоња намерно није спремио екипу за Реал, Химки и Фенер и концентрисао се на ову где су нам шансе веће, тј. равноправнији ривал и то

    и после кад се већ завршило сетим се да сам се био изнервирао због оне изјаве како може да се деси да изгубимо наредних седам утакмица, да не треба да се зачудимо ако то буде.

    Да ли је Радоња у ствари планирао унапред и скинуо сав притисак са тима тако што је створио ситуацију у којој нико од нас није очекивао много, већ смо били спремни за пораз од 15-ак разлике?

    ШТА АКО ЈЕ РАДОЊА НАЈБОЉИ ТРЕНЕР НА СВEТУ
    http://images.didioffendyou.com/1/582052b4238618c8d.jpg
    А МИ У СТВАРИ ИМАМО ТИМ ЗА 7. МЕСТО АБА ЛИГЕ?

  2. gledam sad ovo, brate al nas je sralo znači neveruem

    Pa jebiga, celo prvo poluvreme nismo trojku uboli maltene, moralo je da počne da nas "sere", pogotovo što je bilo dosta šuteva iz izgrađenih pozicija. Meni je najjača stvar što Štime dominira u EL lolo.
    I da, malo me brinu Cirbesove varijacije u igri, nekako jednu četvrtinu otkine, i onda kao da u drugoj želi još jače, i onda se smori kada mu ne uđe prvi šut, kada napravi neki faul i onda mu bukvalno treba hlađenje i umivanje. I konstantno tako funkcioniše već par mečeva za redom.
    Samo da se malo sredi u glavi i da nauči da se nosi sa odgovornošću prvog centra i ima da kida jer je fantastičan igrač.

  3. Аврамије заточник или затворник, нисам ни ја чуо до пре 2, 3, 4 године, тј. откад сам почео да идем.

  4. brate. ovo sam rekao s oduševljenjem
    i treba da nas sere jer prije početka sezone sam reko da imamo tim za 4 pobede u ovoj grupi. e sad, kontam da je bajern kod kuće sigurica, a četvrta će biti ili strazbur il himki

  5. Спрдајте се ви са Радоњом, мада Радоња фантастично поставља утакмице. Једино му треба мало да напредује у real time-у, тачније, мењање играча у току утакмице, паметније коришћење timeout-ова и сличних срања. Тачније, шта да ради када има минут да објасни људима шта да раде.
    Иначе, није уопште толико лош тренер колико се спрдамо ми. За сада не могу претерано да му замерим.

    Јебига, против Реала, Химкија и Фенера екипа уопште није деловала уиграно, сада делује, и ако је икако требало "темпирати" форму, ово је био најбољи тренутак за експлозију. Али да не славимо ми ништа пре Стразбура јебеног, након тога ће бити све доста јасније и знаћемо да ли нас је ово укењало или смо коначно почели да градимо игру како ваља.

  6. Brate ovo ladno slava da ti svi dođu, tipa retka ko neki sindrom u bolestima

  7. prije početka sezone

    Са Мвилом и Милером је то прилично бољи тим него што је био пред почетак сезоне. Још ако бљесне Томпсон, и Јовић настави овако, бомбона.
    И да какви курчеви Настићи и Софои, Штимара може и плеја да игра. лоло

  8. https://www.youtube.com/watch?v=KrTjwfPcYgY&feature=youtu.be&

    Српска професионална деформација

    Кад на Јутјуб качиш клипове са хрватским коментатором, чак и кад победа нема везе са Хрватима.

  9. у real time-у, тачније, мењање играча у току утакмице, паметније коришћење timeout-ова

    зашто би се ико овде мучио да пребацује на латиницу?

  10. Нем појма, прсо сам са мозгом.

  11. Šta je Stec snimio hahaha niste realni

  12. time-у

    Ipak je ovo obrnulo krug lolo

  13. Sveti Avramije doneo pobedu Zvezdi i 19 asistencija Joviću

  14. ima li đe minesota da se gleda da tražim neki strim

  15. bog ti sreću dao

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.