КК Црвена звезда

  1. Od svega toga tih legendi istina je samo da se ribe sa povećim nosem i manjim sisama jebu dobro. Al ne zameram što ne znaš to, dugo vremena nisi bio :-)

  2. RADIVOJEVIĆ-PRSKA NAS

  3. E ZATO MI IDE NA KURAC SIMON PRAĆKA KATAPULT

  4. Ma simonović prelama tekmu s dve kamenčuge, bizgovčina ćelava. Jeste, ne bih ovo rekao da je pogodio, tačno, al' je nepouzdan toliko da celu utakmicu može da gađa 12 od 14, opet mu ne bih dao da rešava kad se lomi.

  5. Hahahaha lebac ti jebem, ladno ćemo da izgubimo, ako već nismo u trenutku dok kucam ovaj komentar.

  6. http://www.kupreskiradio.com/public/images/strljanica_2012_1.jpg

    Simonoviiiiić za izjednačenje/pobedu/priključaaaaaaaak... E jbg.

  7. Prokletinja, maler, baksuz, kako god. Mrš iz Zvezde odvratnjavko

    @Simon

  8. SIMON DAJE KAD JE VAŽNO...protivniku šansu za veću razliku

  9. Nekad ga usere pa ubode, da ne grešim dušu.

  10. Da mu se makar promašaji odbijaju kao kamen, pa da ima neke koristi, da to pokupi neko, nego se odbije kao da je bacio lopticu skočicu.

    Ne krivim ga za onu odbranu šuta radivojevića sa 8 metara, tu ništa nije moglo da pomogne, ali za onu traljavu odbranu kad ne skače na šut iz ćoška kad je bio egal... Ma jebem mu mater baš, pacov ogavni.

    I biće mi govno od igrača i da nas odvede u EL dogodine, da ponovim.

    I da se razumemo, ne kažem da je njegov poraz, jako loše drugo poluvreme celog tima, zatvorili pik lepo, šut stao jer zvezda jbg, i eto kurca.

  11. Najluđe u celoj priči je što Simon zapravo igra sasvim dobru odbranu pošto ima pun kurac volje za to (a igranje odbrane i jeste stvar volje, a ne talenta), ali ne daj ga bože u napadu. Može on da napegla silne trojke i tako to, ali nije igrač koji će pogađati kad se lomi. Nikad to nije bio. Pisao sam to već, čini mi se na temi o reprezentaciji. Lik je prošle godine igrao u Ortezu i bio među najboljim strelcima tima, ako ne čak i najbolji, ali tamo mu nije bio problem pošto je Ortez prvenstvo završio na valjda 16. mestu. Znači nema nikakvog pritiska i Simon onda dominira.

  12. Takvi nam trebaju. Kad je +20 minut pred kraj da munu 2 trojke preko ruku.

    Kad je kritično, gubimo 7 razlike minut pred kraja, šutira trojku na jen dva, nekako se iščupa skok u napadu, dođe lopta do njega, OPET ŠUT NA JEN DVA.

    Deluje mi da decxko misli da je u tri najvažnija igrača tima, ne neko sedmo, osmo rešenje u napadu.

    I da, dao je 5/7 trojke u prvom, kad je bilo ekstremno važno da odemo na poluvreme u vođstvu, a u drugom poluvremenu, kad smo počeli da gubimo, šutira 0/5 ili koliko već.

  13. В00к Радивојевић, велики играч.

  14. Него, што се тиче Симона. Јесте, досад је увек правио серије кад је небитно, а углавном промашивао кад је битно. Против Бајерна то коначно није био случај, већ је преломио меч својим шутевима. Е сад, ово данас му не бих превише замерио, јер је зафрљачио оне две тројке у истом нападу зато што се једноставно морала јурити тројка. Погодио је 5 у првом. А и Милер и Гудура су промашили по једну на крају (Гудурић додуше и једну погодио), тако да не мора због тога све дрвље и камење на Симоновића. Али... оно што мени упада у очи јесте да је поред индекса 15 имао убедљиво најгору плус-минус статистику. Минус 24. Може то да буде варљиво, не значи то наравно да је он крив за сваки примљени поен и неуспешан напад, али опет, баш је велика цифра. Ипак смо изгубили са само 6 поена разлике. Баш ћу да погледам каква му је иначе +/- колона.

    Не брине ме много овај пораз, има ту и умора, емотивне истошености и још је Вук скроз полудео на крају. Плус што нас очекује још један битан меч у ЕЛ, а не треба заборавити да је поред Луке и Дангубе данас фалио и Лазић.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.