КК Црвена звезда

  1. Jbt zamislite da KKCZ posle godniu dana igranja EL dobije A licencu...

    Koliko bi samo vucicupederu i Gazimzudo penili jbt
    #Čović #penaparty

  2. http://www.mozzartsport.com/vesti/marko-simonovic-u-zvezdi-do-kraja-sezone/120949

    Tacno sam znao da ce posle one partije sa Bajernom produziti ugovor do kraja sezone. Pored Radivojevica lik koji mi je najvise zivaca iskidao.

  3. http://youtu.be/U3_RH8Lc1gg

    Ne, ovo nas Bog testira, nema druge. Zašto Bože, zašto ove okove na naše udove stavljaš?

  4. Pretjerujete sa Simonom, jebovasbog. Nije ni blizu krš kakvim ga predstavljate.

  5. bolje odigro od lazica npr od pocetka sezone

  6. Nije stvar toliko u tome da li je krš ili nije. Aj da kažemo da će da igra dobru odbranu i da se ne gubi. Ajde da kažemo i da će uvek da pogađa otvorene šuteve, i kad je važno. Ali je blago rečeno antipatičan, jbg. I sad će neko da kaže kako to nije bitno, važno je da on igra dobro, ali bitno je. Navijaću ja za Zvezdu i ako počne da gubi, ali bi mi svakako manje drago bilo da vidim Rudija Fernandeza u timu, iako je čudo od igrača. Ili ne daj bože Gaja Pninija.
    A ovo kažem ja, a jedan sam od retkih koji je branio Simona od kad je došao. Ali mi jeste krivo što je produžio ugovor.

  7. Nešto razmišljam ako se uguramo nekako u tu famoznu EL, Ćoki ima da stavi karte sezonske da koštaju tipa 1500e hahahaha

  8. Nisu Simon i Rudi na isti način antipatični. Simon je ono jadno antipatičan, a Rudi šupački antipatičan. I kurca moga bi Rudi bio antipatičan da ga gledamo u dresu Zvezde.
    Bilo bi TO BRATE RUDI JEBI I NE VADI

  9. Rudi je govno cigansko ali je takav igrač da mu moraš skinuti kapu za ono što pokazuje.

    Simon je govno kosovarsko ali je takav igrač da mu moraš jebati majku za ono što pokazuje.

    Edit: Šalabe, ovo "jeste" gore je za kapunov post, da je simon bolji od ovogodišnjeg lazića. A ako to treba da raduje onda jbg. A brančilo dobro ide ka tome da postane omraženo govno.

  10. Jeste se popalili na to "govno kosovarsko", smara u pičku materinu.

  11. Ma i Simon je smrdljivko. Samo je još i jadan uz to :)
    Da sad dođe Rudi Fernandez u Zvezdu, mislim da ne bih mogao da se nateram jednom da mu aplaudiram. I ono, da Zvezda vodi 20 razlike, a on na terenu, ja bih navijao da mu neko lupi rampu ili tako nešto. Ali on jeste predobar, možda bih ga donekle zgotivio kad bi nas odveo na final four :)
    Evo pogledaj i Simona, objektivno je odigrao neke mečeve jako dobro, spasao nas je u nekoliko situacija, a opet ga svi pljuju. Osim možda Bohora :)

  12. Ma daleko od tog da je Simon klasa. I svi se slažemo da izgleda kako izgleda, aj dobro. Ali brate, masa se popalila, govno pa govno, pa kosovar smrdljivi... ukurac više. Niko od njega ni ne očekuje da bude neki vođa, a lik nas je znao čupati ove godine, što premašuje njegove realne kvalitete. Jbt, da nam je budžet dvajes milki, ne bismo kosovara smrdljivog gledali, nego neku zvjerinu crnačku.
    EDIT: Coa, skontao sam da si Kapunu odgovarao. Sve ok. :)

  13. Ma znam, samo kažem da ljudi nikad neće njega gotiviti, šta god radio na terenu. Koliko je igrača počelo sezonu kriminalno, a opet svi samo o Simonu pričaju. I o Mekelu i Sofou dok su bili tu, dobro, ali od takvih pojačanja se i očekuje dosta, a ništa nisu uradili.

  14. Okej, shvatam. Ali brate, bilo bi zanimljivo da se zajebavamo na njegov račun, a ne da u njemu tražimo krivca.

  15. Coa, zar nije neki drugi vukajlijaš koristio taj nalog?! Ili sam se ja zajebo...

  16. Jeste.

    Edit: Ovo "jeste" je tebi upućeno, Šalabe xDDDDDD

  17. Ako nekog ne voliš, uvek ćeš u njemu da tražis krivca. Ako ne voliš Mekela, on će biti kriv za sve loše što se dešava na terenu. A s druge strane, ako gotiviš Guduru, svaki njegov potez će biti kao treći povratak Džordanov. Da uzmem primer sa sajta :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.