КК Црвена звезда

  1. напљува Јаковљевић код Анђуса малопре.

    Koja kombinacija, koji trust mozgova sunce ti jebem.

  2. Ok, jeste Tompson timski igrač, ne forsira ako ga neće, pegla odbranu, sve je tačno. Ali jebiga, kao stranac treba da pokazuje više. Đenku smo prošle godine čekali i dočekali, koliko je realno da će isto biti sa Tompsonom?! Miler je evo već počeo pokazivati da je klasa, a još se ni privikao na Evropu nije.

  3. Nisam bio tu kada je bila aktuelna analiza (da ne kažem palamuđenje) utakmice protiv Igokee, jedno je jasno kao dan - trener je izgubio tu utakmicu.
    Ponovo je pokazivao znake svoje ingenioznosti sa petorkom u kojoj je Boriša igrao trojku, Simon dvojku, a Rebić pleja. U poslednjoj četvrtini nije mu palo na pamet da uopšte proba sa na ovoj utakmici više nego solidnim Tompsonom...
    I ranije su mu zamerali da zaboravlja igrače na klupi, a meni se čini kao i pre, da zaboravlja igrače na terenu...u ovom primeru (4/4) Gudurić i Simon, ne nužno tim redosledom.
    Šta god da je iskorišćeno kao opravdanje za poraz, stvarnog opravdanja nema. Bilo je prostora za podelu minutaže, i za rasterećenje nosilaca (ako ih uopšte imamo ove sezone), ali ne po cenu poraza. Ali i za tu podelu minutaže treba biti maher, što Radonja evidentno nije. Lazić je mnogo nedostajao (protiv Bajerna je bio naš ključni igrač do povrede), i nadam se da će sutra igrati.
    Jakovljević kada ga već pominjemo, juče (eh, da je samo juče) sam sebi skače u usta nabraja 3 naša seniorska reprezentativca i tri mlada kao argument da nas to obavezuje na mnogo bolje rezultate, nego što se ostvaruju (i nego što su zacrtani), a par minuta kasnije pluje iste te mlade (sa izuzetkom Rebića, mada ni njega nije preterano nahvalio), i kaže da Simon i Štimac nisu na radaru za sledeće akcije reprezentacije. Čoveče, odluči se! Kao da se sprema za takmičenje u debati pa sprema argumente za potpuno suprotne stavove.
    Emisija je zabavnog karaktera, bar je ja tako doživljavam.
    Verujem u pobedu protiv Strazbura, ali mnogo stvari će morati da se poklopi.

  4. Gde igramo protiv Reala, ima li nekih informacija ?

  5. Ja mislim u Pioniru. Ko će ga znati, par puta su menjali mesto odigravanja.

  6. Интересантне бројке.

    Lista strelaca posle 15 odigranih utakmica
    1.Cirbes 191
    2.Simonovic 118
    3.Mekel 113
    4.Jovic 101
    5.Tompson 92

  7. Još kad bismo vidjeli koliko je ko uputio šuteva na koš i izveo slobodnih bacanja, bilo bi jasnije. :)

  8. Negde procitao da je tompson od 29 suteva u el promasio 17

  9. I opet je jedan od najboljih u procentu šuta iz igre :)
    Jedini koji imaju preko 50% iz igre u evroligi su Cirbes, Štime, Mitrović i Simon, iako najviše šuteva uzima za tri.

  10. Ovu će da opere. Mora.

  11. То се све провери у неколико кликова.

    Ево нпр. Томпсон у ЕЛ:
    http://i.imgur.com/twKLXEB.png

    Симон:
    http://i.imgur.com/KV8Cds7.png

  12. Ma krenuo je on, polako diže i samopouzdanje. Ne znam, taj procenat šuta svakako nije dobar, ali u NBA imaš mnogo ljudi koji imaju dosta lošiji šut, naročito ako mahom šutiraju trojke. Kobi je sigurno imao više sezona sa još lošijim šutom od toga. Nisam siguran koliko je uobičajeno u evropskim takmičenjima.

  13. Пази, ово у Евролиги није лош проценат, мада је мањи број поена по мечу од оног који се очекује од њега. Досад је у Европи имао мало јачи проценат од овог, уз неких 12 поена по мечу или тако нешто. Значи, требало би да је поуздан поентер. У Јадранској је већ очајан, што је стварно чудно. 36 за два и 21 за 3 поена.

    А Симонови проценти су да куцнем у дрво.

  14. Simonovi su i za više od toga. Na 28 šuteva iz igre ima 38 poena. U neverici sam.

  15. Имате Реал - Химки на Спорт клубу, на двојци мешчини.

  16. симон јебе милицу дабовић...

  17. El realno da je jedna sestra sa Đilasom a druga sa Simonom? Ćale mora da im je jako ponosan.

  18. Jebe Simon al ne taj.

  19. Važno je zvati se Simon.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.