КК Црвена звезда

1. TADIJA OPET MVP MARK MAJ VRDS

2. дај неку упоредну анализу са асовима будућности.

Haahahahhaahhah

3. Dobar ruster ima budućnost sad, nema tu šta! Valjala bi jedna uporedna analiza i sa cedevitom i sa zvezdom.

4. I zvezda-cedevita isto xd

Kakav fobar ruster doveli otpadak neke saragose davao dva poena po mecu i daj boze 3 skoka bice silovani i on i maric od strane ljutog stimeta brat cirbes kad udje ova dvojica(koji bude na parketu) vec skinuli gace

5. Brt očajni su samo sam hteo "ruster" da ubacim u post, ok?

6. Inače da, petorka micić-gudurić-dangubić-simonović-štimac može da bude egal s prvim timom budućnosti, da ne čekamo sad uporednu analizu.

7. Ok je ovo za ruster ali to sto si gudurica ubacio u "slabiju" petorku je za batine ok?

8. Roster se kaže, nubovi.

9. Pseto se razume u košarku.

10. Brt danas se baš ne razumemo...
    Nije gudurić tu zbog slabije petorke, nego zbog muda i umeća, da sam stavio lazića bilo bi previše neobjektivno, slažeš se?

Hoću reći, ne može naša najslabija petorka da bude egal s prvim timom budućnosti, ali kad se tu ubaci MG23... Sad vidiš koliko ga cenim i da bi se ogrešio za batine!

Danas će valjda da razigrava kinzija radonjić, mogli bi malo opuštenije da odigraju, dakle + poena i vežbanje neizvesne završnice.

Edit: Haha, ko je našao da bas ispravlja da se ne kaže ruster. LOL

11. Zajebavas da se kaze roster?! Auuuu xd

12. E a pomislio sam da si se mozda time vodio pa reko au nema veze rizikovacu sa iskljucivoscu odmah hehe nemoj se ljutiti na pseta88

Trebalo bi da odigramo malo laganije danas stvarno pa da drknemo pao tamo u cetvrtak a onda je top8 tu na pu da pljunes

13. Mora razigramo Kinzija mačku, fali nam treći mamojebac, pored Cirbesa, Milera i Jovketa.

14. Mora razigramo Kinzija mačku, fali nam treći mamojebac, pored Cirbesa, Milera i Jovketa.

Ako sam ja dobro sabrao iz ovog tvog posta, nama u stvari fali četvrti mamojebac.

15. Treći mamojebac stranac, nije se dobro izrazio

16. E to je onda nešto drugo, mora Tilmo da bude malo konkretniji u postovima lol

17. Nego, opet mrljavo igramo. Bez energije, ideje. Ne znam koj im kurac. Sto neko rece, pusti celu tekmu kinzija, guduru, stimca, micica i simona.

18. сваке сезоне после нове године пада форма, изгледа и ове

19. To je standardna priča, tako je bilo i prošle. SAmo da na vreme krenu da ponovo podižu formu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.