КК Црвена звезда

1. Рекло би се да је седео и вежбао шут док је био повређен.

Лука почиње да тренира.

2. Haha, Štimarina faca:DDDD
    Ovo za Dangubu, lik bi trebao da ostaje poslije treninga svaki dan i opiči po hiljadu šuteva ako misli da bude nešto od njega. Na onakve fizikalije, dobar šut bi bio kec na deset.

3. ali stvarno smo defanzivna sila

nemoj brt

4. što kae beni, ispadamo ko čepovi

5. Privatni klub FMP sa gazdom koji je optuzen za kradju od Srbije i navijacima koji se busaju srpstvom, a glasaju vlast koja izdaje Kosovo.

6. Povraca mi se. Odem i operem ruke svaki put kad nesto napisem u ovoj temi.

7. Hahaha, mislim da ovim nalogom upravljaju trojica vukajlijaša.

8. Najjači plot tvist bi bio da je vucic rasni lolo

9. Džeriko i Kurajber, prilično sam siguran, u par navrata sam prepoznao obojicu, ima još neko koga ne prepoznajem.

10. Šalabajzer

mislim

Hahaha

Бохор

To ne bi podneli

Brt,nesto si nervozan u zadnje vreme. Na sve moras da odgovoris. Jebiga, sta ja mogu sto boli istina.

11. Риха, Шалабе.

12. jericho napaćeni lik koji ako radi radi u nekoj zadimljenoj kancelariji zadrigo od rakije komunjara
    kurajber klasična napaćena gnjevna glavica kao ne dolazi sa originala ali tu prosipa mudrosti sa ovog govnavog naloga. On je baš odrasla verzija rasnija
    riha zvuči kao neki musliman tako da o njemu ne bih više

to je moja analiza sada se čeka thilmova
    poyy

13. Thumb njofra
    vucicupederu

Povraca mi se. Odem i operem ruke svaki put kad nesto napisem u ovoj temi.

Па с обзиром на то колико често долазиш овде, изгледа да баш волиш кад ти се повраћа. Сигурно замишљаш како ти Бранко Лазић гура курчину дубоко у грло све док не почнеш да ригаш, као што ради сваки пут са Сашом Павловићем.

А тако опсесивно помињање Небојше Човића и свршавања и кењања по глави је чиста последица многобројних млазова сперме које је Ћоки пролио по твојој глави, а онда размазао дланом.

Тако да нам је свима јасно зашто ти не преостаје ништа него да дркаш на Дулета и надаш се да ћеш једном бити у прилици да му попушиш курац.

Едит: Џони је, почео сам да навијам за Звезду

14. Što 'volim da vodim kad groboši pene ovako... Prodaj Ćoravi i Vojvodinu ako treba samo tako nastavi ljubi brat

15. Grobari-uzrujal su se

16. kurajber klasična napaćena gnjevna glavica kao ne dolazi sa originala ali tu prosipa mudrosti sa ovog govnavog naloga. On je baš odrasla verzija rasnija
    riha zvuči kao neki musliman tako da o njemu ne bih više

Nije Kurajber u pitanju Kapune.

17. I ja mislim da nije on

18. Ma koristi i Džoni taj nalog, života mi.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.