КК Црвена звезда

1. Na suđenje dolazi mala ali odabrana grupa pantera koja pruža neprestanu podršku gazdi navijanjem u nba stilu
    DIFEENS
    DIFEEEENSS
    DIFEENS

2. "Pokusaj da fingiras kradju licne karte,to ocigledno prolazi.Mada,najsigurnije ti je da promenis ime u Nebojsa Covic Beograd,jer tebi niko ne moze da zabrani kako ces da se zoves!"

Mrze ga zato što je legenda!

3. jel gleda neko? rekoh ja trening veceras...

4. au jebem ti dan al je majstorovic zalepio kinzija au au au hteo je da zakuca kao zver al ga sacekao brate show

5. kako mi krivo sto nije zakucao nalozio bi se kao divlja macka

6. Šteta stvarno... Kako se zaleteo, delovalo je ko da će da polomi obruč

7. brate ja se vec spremio da izbacim neki krik ludacki iz sebe kad je skocio a vidim i brat cirbes isto xd

8. hahah kakve je face naslagao brat

9. ne sumnjam da ces razgaliti moje srce nekim prigodnim video materijalom na zadatu temu? xd

10. Da, Cirbesova reakcija kočenje

11. Stimara resio da jebe guduru i jovica da im ne da da pisu asistencije hahaha

12. Gudura nonsalantno 2/2 za tri poena

13. Ja ne znam ko jebe jako? #6

14. Razigrao se i on, odlicno iskoriscena tekma od strane radonje

Rebic definitvno nije materijal za prvog pleja jednom, puno srece mu zelim u mzt-u

15. Stimara sad jebe i kinzijeve asistencije

Inace kinzi ima kosarku u malom prstu sve je bolji...

16. Jedino mi se Vasa Ladački ne sviđa..

17. Ma kakav micic on je dosao samo da odradi do kraja sezone fazon za dz i putuj igumane jer smo terali mekela a od rebica (ni ove sezone) nema ni kurca. Vidis da kinzi prenosi loptu i zove akcije kad igraju micic/rebic

18. Danguba za razliku od prošle godine odlučio da nam ne kida živce, solidno koristi minute. Jes da je to Metalac, ali je dobar bio i protiv Paoa, nekako mnogo sigurnije deluje. Odbranu kida, ja ne znam šta im Radonja radi na treninzima, ali stvarno smo defanzivna sila, pogotovo na bekovskim pozicijama, počeo konačno i da pogadja šuteve iako šutira kao blz (čitaj, daunovac). Očekujem protiv Unikahe vodjstvo od 32 razlike u poslednjoj četvrtini i pobedu od 4 razlike.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.