Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Simon kakav je?
Radmílo iz Topole nek odgovori
:Д
а радоњић? без грешке јеботе. и са тајмаутима и са изменама. и још оставио милера у последњој четвртини на клупи, без иједног минута, тренира строгоћу. јесте се симоновић распуцао, али...
Cedevitu i Darufdsjafočsadjfku obe, Efes i Lokomotivu na gajbi, Unikahu još tamo, pošto se Radonja baš razume u Špance i idemo kao drugi u grupi.
Idemo na Real i deljemo ih kao stoku jer se Radonja baš razume u Špance.
A u polufinalu na Barsu i njih dobijamo jer se Radonja baš razume u Špance.
A s obzirom na to da je lopta okrugla, i na to da ćemo u finalu igrati protiv Laboral Kuće i na to da se Radonja baš razume u Špance, osvajamo Evroligu.
Де нек неко у фотошопу уради Радоњу како кења и умјесто тоалет папира дупе брише шпанском заставом.
Ma brate, svi igraju dobru odbranu, naročito na spoljnim pozicijama. Lazić, Simon, Dangubić, Jović, Kinsi,.... Što volim ovako kad odigramo dve-tri utakmice dobro i odmah se napalim, gledam sa kim možemo da se ukrstimo iz one druge grupe, ko bi nam najviše odgovarao :) Samo realno.
Ovo je meni zajebancija gledati, opušteno. Nerviraću se kad krene plejof ABA lige. To je najbitnije, izboriti EL za iduću sezonu i onda la-ga-no krenuti sa dominacijom i maštati o nekim prejebenim pojačanjima.
Jel osvajač EL ima mesto u sledećoj sezoni?
А сада Теги.
Hahahahaah jel on na onom smeću od sos kanala što je vlasnik ukrao 6 miliona evra uź pomoć vladike ili je na kopernikusu?
LOOOOOL Tegeltija piše poruke na skajpu.
VOJSKA NE DA LEGENDU
http://ocdn.eu/images/pulscms/ZjY7MDMsMzE0LDAsMCwxOzAzLDFkNiwwLDAsMTswYywxZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNiwxLDAsNiww/971c02bb4df718aa2daad24413a49fa0.jpg
Sto kaze Salabajzer, koja smo stoka mi panteri, odes na utakmicu i u fazonu vec si je dobio, nema nervoze. Sta su ti Vucic i Covic, za par godina ti izvrnu um, naprave zombija od tebe.
Simon je moj omiljeni igrac, kad sutne trojku, meni toplo oko srca, pa makar promasio tablu celu.
Verujem da cemo imato 4-4 skor nakon sledece 4 tekme, i da cemo i dalje imati sanse za prolaz.
5-3 је некако најреалније очекивати. Тешко да ћемо успјети да добијемо Локомотиву. Има ли гдје снимак цијеле утакмице од синоћ на нету?
Špance dobijamo i kod njih. Drušafaku 40 razlike ovde, 30 tamo. Cedevitu karamo oba puta. Smrdljive grke jebemo i tamo.
Jel ovo dovoljno?
Vojska je svaku utakmicu na istoj toj poziciji. Jbg, ipak smo mi armijski klub.
Loko će da nas nasafta, al nije da ne očekujemo to.
Gde su kreme, kondomi i kondilomi? Zašto više nije zanimljiv derbi? Avangarda samo dok pobeđuje... :/
Ovim ih derbijem izbacujemo iz ABA lige.
ћути расни врв не знаш ни шта је двокорак ти ћеш да ми предвиђаш резултате мајмунче једно
A ti mangulice znaš šta će biti. Ako prođemo u top 8 ti si ispušio opkladu majmune.
и да не испушим ти ћеш опет да долазиш на сајт
ево мало едукуј се дотад, ово је страница за тебе
https://www.facebook.com/KKCrvenaZvezdaBeogradFans/photos/a.247442095312437.58987.243061585750488/1021453517911287/?type=3&theater
Kako si me samo uvredio :((((((
Ja sam fino rekao ko je admin tu i sve, al ti si glup jbg.
Mene više brine da ćeš ti dolaziti sa duplih, možda čak i sa tog naloga ako ispušiš opkladu.