КК Црвена звезда

1. ти сигурно ниси админ јер ниси чуо за мртву лопту, камоли комплескне нападачке акције

2. Ajde ne blamiraj se više pls. Spremi se za odsustvo kad prodjemo u top 8.

3. шта значи стрелица на записничком столу расни

4. Pokazuje na moj kurac de treba da pušiš.

5. Smrdljive grke jebemo i tamo.

Pa tamo si ih već jebao nesrećniče. Možeš samo ovde da ih jebeš.

6. Pa to sam i mislio jebemo ih kao tamo al jbg.

7. Kako je glup rasni dok žvaće kurac.

8. Mrš perutavi stvore.

9. Kad Rasni kaže da grke jebemo tamo on zapravo misli na Beograd, pošto je Rasni žitelj Romanije

10. расни лепо реци не знам кад ти поставим питање, нема потребе да будеш вулгаран

ајде, има нас овде који се баш доста разумемо у кошарку, ако те нешто занима питај, знам да је све ово за тебе ново

11. Debeli ti si stručnjak za ljutu papriku i komplet lepinju. Drži se dalje od civilizovanih stvari.

12. I fino reci da nećeš da ispoštuješ opkladu kad je izgubiš.

13. Drži se dalje od civilizovanih stvari.

сент фром Пале, Босниа анд Херзиговина

14. теби супер иде

15. Za mene još ima nase.
    Ti si zaostala matora konjina.

16. јеси ти љут нешта намене ово су жестоке увреде

17. Osnove košarke te učio ekonom kk crnokose.

18. I meni nešto pričaš o sportu, upućeniji sam 13 puta od tebe. A u navijanju sam pogotovo upućeniji.

19. фала богу, црнокоса је респектабилан клуб

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.