Prijava

ХАХА. ИДЕМО У ТОП 8 И ПУСТИМО ГРОБЉЕ ДА ОСТАНЕ У ЛИГИ. ЦИГАНИ ГОСПОДА БРЕ!

ЕДИТ: Свака част на побједи, али да ли су неки људи јебено реални.

Jebem ti državu i trudnu ženu, ne mogu ko čovek ni post da ostavim. Veoma malo sam odgledao, ali su definitivno igrali odbranu sa mnogo volje (što je i presudno u defanzivi). Miler je ponovo ojebao posle par slabijih utakmica, a Kinzi je očigledno naoštrio kurac na Lokomotivu i za revanš. Sada je još gore što smo onako ispustili Efes u Istanbulu, ali kapiram da ćemo ovde moći da ih pobedimo.

EDIT:

ХАХА. ИДЕМО У ТОП 8 И ПУСТИМО ГРОБЉЕ ДА ОСТАНЕ У ЛИГИ. ЦИГАНИ ГОСПОДА БРЕ!

Troluju ljudi, što se primate na gluposti.

Nadjite one postove kada smo prognozirali kad smo videli grupe da vidite ko se razume u kosarku i u igrace jer guduric jebe ne vadi

Nadjite one postove kada smo prognozirali kad smo videli grupe da vidite ko se razume u kosarku i u igrace jer guduric jebe ne vadi

Tako je brate, a ne ko onaj Bohor amater jebo ga Simon, vidi se da nema pojma o basketu lololololo

Ма набијем их на курац и ако тролују, никад нисам капирао људе који размишљају на такав начин. Јер и кад је Партизан добијао Реал и остале гиганте није ми никад на памет падала Звезда. Ајде сад да вам не гушим тему, уживајте цигани, опет кажем, добро навијање.

Bice neverovatno kad na pola top17 budemo imali skor 5-2

ĐE SE IGRA F4!?

Simon u poslednje dve utakmice za tri poena 0/9, hvala kinziju što je klasa i mileru što se brzo izvukao iz kanala. A i dangubić dobija više minuta, još kad se vrati mitrović - učiće štimac simona kako da maše peškirom i bodri s klupe.

ма какви симон пегла одбрану јесте видели како пегла одбрану јесте ли

Nego jebem ti ja sve kad se ja na +13 4min pred kraj nerviram kao da je nereseno uvukle mi budale neki strah u kosti jebem im seme.

E ovo. Kad je Miler uvalio zadnju trojku, koliko je bilo, oko 50-ak sekundi do kraja, za plus 13, e onda mi je bilo ono E SAD NE MOGU STIĆI.

gledam opet ovu kinzijevu izjavu i sjetim se da je za partizan ubacio 32 poena protiv lokomotive

Moj kolega ima teoriju da su u areni i još nekoj turskoj hali, ne znam tačno kojoj mnogo tvrđi koševi i kad se igra u te dve arene uvek igra manje koševa na kladionici

Izmir, Karšijaka, ja ne znam da sam gledao utakmicu tamo s visokim procentima.
Arena manje više, jebemliga.

Rasni jedi govna pitao si već to, nemoj neko da je napisao. Kreten.

А да се превезу кошеви из пионира у арену кад играмо Ел тамо? Да л' се то може како изгањати?

Ono, teorijski mogu da se prebace, koševi nisu fiksirani uopće, al nebitno je i nepotrebno. A i nema neke velike razlike između koševa. Bar po meni.
Simonu su očigledno bolji oni u Areni, lol.

нек погађају без коске шта им онда може обруч џД

Јеби га, видим да играчи стално кукају како им у арени нису разрађени обручи, зато кажем.

Ja se uopšte nisam uzrujavao, bilo mi opušteno nekako. Jebiga, imali smo samo jednu krizu manju u tećoj četvrtini, kad su se kao približili, ali i ta trećina je čini mi se završila +13. Posle svega je glupo ne računati da dobijamo Darušafaku i Cedevitu, a nije nerealno očekivati i Efes kući. Ustvari, mi ćemo do kraja izgubiti još samo 2 ili 3, od Fenera, Lokomotive i eventualno Unikahe. Što će reći da idemo dalje opušteno kao drugi. Čao.

Hah sad videh klip gde navijači pevaju Cirbesu pesmu za rođendan i Štimara se veseli kao da je njemu i okrene se Majku i kao baci kosku Majk i ovaj ga iskulira i onda Štimara šta će pomazi ga po glavi

hahaha, kako je dobro

https://www.youtube.com/watch?v=K6zQe9FEca4

хахахахах кромањонац јебени