Prijava

Simon trojke 0/11 na poslednje tri utakmice, brojimo i dalje. Danas nije bilo milera i kinzija, a simonović daj bože da je imao 1 indeksni poen za 20+ minuta. Protiv mzt-a. Igračina.

Čak je i cirbes ubo trojku.

Jel nam sad opet fali da Cedevita poduva jednu do kraja da bismo se dokopali druge pozicije? Da sad ne kopam po tabeli, mrsko mi.

Jel nam sad opet fali da Cedevita poduva jednu do kraja da bismo se dokopali druge pozicije? Da sad ne kopam po tabeli, mrsko mi.

To nam fali Šalabe, ispred nas su na tabeli zbog boljeg međusobnog skora.

Таман Паћо да избори опстанак на њима.

Aha, pa super. Jesmo mi bolji, ali igraćemo još najmanje 4 puta do kraja sezone, prijatnije je da igramo više puta kotkuće.

Ustvari, ako ih drknemo 2-0 u polufinalu, to će opet biti lapo-lapo. :)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=02&dd=02&nav_id=1092176

у полуфиналу с партизаном, ако их пре тога не избаци тим за који смо до јуче навијали xD

Nećemo se sastati, jer kup je neeebitan.

Јес да смо гомна циганска, али брт ми комотно можемо завршити и други у групи ако добијемо дарушафаку у четвртак и ефес у пиониру што аутоматски значи да избегавамо цска, који је по мени једини тим у евролиги поред фенера против којег не можемо играти јер су прејаки јбг, плус ћемо имати и предност домаћег терена у четвртфиналу. Лагано освајамо евролигу али је нећемо играти догодине јер ће нас будућност јебати у аби запамтите добро овај пост пизде

Ako osvojimo evroligu gazda će obezbediti da nam daju A licencu pa makar prodo Bujanovac i Preševo. JEBAĆEMO EVROLIGU I DOGODINE.

Hocemo umociti veceras?

Srećan rođendan anhele, nek ti se sve željice ostvare, a nadam se da je jedna od njih jebanje Turaka, a ubrzo i ulazak na f4 xD

http://49.media.tumblr.com/4029195a11bf442603b8a3110aba2fc4/tumblr_n2cq2z6BGS1sunm0go1_500.gif

Već par dana nekako nemam dobar osjećaj za ovu tekmu, jebiga. Malo me oraspoložilo kad je Bač jutros pomenuo da se i njemu javilo u snu da gubimo.

Onakva ekipa darušafake ne može imati 0-14, jbg, pitanje je kad će početi da pobeđuju, feneru su ubacili 100, sa pao-om igrali na jednu loptu, nisam baš optimista za večeras, jednom mora da ih krene, a još je miler rovit, pitanje je hoće li i koliko moći...

To što si napisao se ne piše druže.

Ajde ne serite.
Odraćemo ih od kurca.