Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Videćemo ga u naredne tri, ako da ukupno 10 poena ja se šišam na ćelavo!!1
Eh, pa lako je s poenima. Ajde ako nakupi 10 faulova u naredne 3 da se šišaš?
Aj 5 ukradenih lopti, to bi bilo fer kapiram. Ovo sa faulovima je kvota 1
Fali nam crnac vodja na poziciji crnca, nemamo crnca vodju. Jović jeste dosta napredovao, ali nema kefalo kad je to najbitnije. Micić mi sve više ide na kurac, Miler mi je nekako premekan u skoku, ne ume ds zagradi igrača, skače pre vremena. Fali nam Mitrović ko leba, kontam da ćemo biti bar 20% bolji sa njim jer nas skok baš dosta jebe.
Bosna vam repku drži, pičketine.
Aha, ok. Pa nakupice 10 u naredne tri jbg
Sprdam se na račun svega ovog sa Simonom, samo što sam odabrao Lazića da bude taj koji će mi biti preokupacija i čiju ću svaku grešku dočekati na nož.
A kad pogledaš, ima materijala. Odigra jednu dobru i onda kad veže tri loše, mogu da pizdim po temi i da govorim da zna samo protiv Partizana, a u Evropi ga nema nigde i tako redom sve.
Govno nalickano, gomilu vremena troši na sređivanje brade umesto da vežba polaganje MARŠ IY YVEYDE!
Bosna nam drži jaja.
Pa pljujem li ja sad simona posle ove utakmice ili sam još dok je imao šut 2/2 rekao da je dobar? A to što sam rekao da ga sere je bilo u šali dobrim delom, mada šta reći kad pogodi trojku sa osam metara i onda sledeću šutne sa iste udaljenosti u trećoj sekundi napada i... K'o da sam lud u pičku materinu, pa samo ja jedem govna. I tu što je pogodio - nije tapnuo, bilo je: "ili je tapni ili šutni brt, biraj manje zlololo".
I dok sam ga pljuvao juče/prekjuče, rekao sam, parafraziram: "Neka igokee, biće još bitnih utakmica, sa cedevitom, partizanom itd." Videćemo.
Jeb'o vas simon kad vam toliko znači, pljuvaću ga i dalje kad god me iritira, kao što bih sledeće sezone pljuvao cirbesa kad bi kojim slučajem ostao i igrao kao štimac.
Edit za mrava: Inače, sumnjam da sam u EL pisao da ga sere, iako to često mislim, čak sam na bokserovo pitanje par puta priznao i skinuo kapu za dve partije. Dve. Od 15 EL i 20+ aba-ligaških.
Jako mi je žao što vam smeta pljuvanje po simonu i smara vas da čitate to ovde, jer inače time sabotiram konstruktivne košarkaške rasprave, evo kajem se :(
Do tebe je, ne radi se ovde o Simonu.
Simon vam je onu protiv Unikahe izvukao trojkama realno
hahah brate sanjao sam da si isto ovo napisao, bukvalno isti post xd
I šta sad, Neško, smoriću se i neću da pišem ovde nikad više jer ne podnosim simona, samo jer tebi smeta? :(
hahah brate sanjao sam da si isto ovo napisao, bukvalno isti post xd
hahaha
Do tebe je, ne radi se ovde o Simonu.
Verujem da ovo često čuješ heheh skečččD
Makaronac, izvuko je i ovu, tako da napisi opet taj post poslije Cedevite
haha spreman! :D
Ne Coa. Uvek ćeš biti napusen kurcem jbg a Simon će te mazati govnima kad da 8 od 10 za 3
Pa ćes se ti sam koprctati u svojim govnima itd u krug
Ovo je lolčina
http://vukajlija.com/forum/teme/17716-kk-crvena-zvezda?strana=1431#post_3430838
Tražiš mi da kopam sad po forumu da vidiš šta sam pisao za partije kad ima 4/7 i bolje učinke, ali me boli kurac da se cimam jer znam da znaš za to, samo se praviš lud sad. Još ispade da ga pljujem posle ove partije. Jeste da.
Jako me boli što vam trošim dragoceno vreme koje provodite ovde jer pišem besmislene postove i dosađujem sa nerezonskim nepodnošenjem simona.
Ne trošiš ti ništa, ovde sam svakako. Tako je Radmilo i sad ga pljuješ jer jbg tebi je iritantan jer je Kosovar
A lola pišne na to sa 18 poena