Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta planira ćoki kad potroši sve pare od dece sa kosova?
Ocepiće se vojvodina do tad, pa će biti para od dece iz vojvodine. xD
Ili ćemo da finansiramo šiptarčad da ćoki može da marne malo xDD
Elem, sjetih se Duleta vizionara i sad mi ove riječi i sarkazam djeluju preljepo
па, ето, све је дуле погодио. рекао је за пет година или пре, а узели сте за колико? четири?
Bilo je i više znam da je bila vest"pršlo pet godina od duletove izjave" pre nego što su uzeli titulu
па да, још каже "без икаквог сарказма", па се испостави да је био у праву, да су на добром путу и да ће освојити титулу за пет година и освоје и опет сутра неко каже да је био саркастичан.
Racunam titule samo sa Simonom u ekipi!!1
Nači nije FMP osvojio. KAŽI TO VUCICUPEDERU AKO SMIJEŠ!!!
Ovaj vučićpeder se ispostavlja kao neopevano glup lik. Napiše čovek ovo
I onda mrtav ladan iskuca onoliki post, a njega je u stvari spomenuo Gazimudo čovek koji, kao što svi znamo, navija za Partizan. Jebote vučićupederu prati malo fabulu radnje, ne zatrčavaj se odmah ko Sale Ilić na flašu vinjaka.
Solidan skeč ovo sa Saletom.
Esi video Šalabe kakav sam Seltik.
Za kvazinovinara dva imena: Dragan Vucicevic i Ljiljana Smajlovic. 3 miliona evra iz budzeta od mog poreza.
Nego molim za objasnjenje:
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%9A_%D0%A4%D0%9C%D0%9F_%D0%91%D0%B5%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4
Nista ne kapiram, a inace sam inteligentniji od svih likova sa ove teme zajedno.
Ili ovo sad, nesto kazu FIBA ne jebe, ovo danas je FMP
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%9A_%D0%A4%D0%9C%D0%9F
Jeste.
де има пренос
Dal si realan da gledas izivljavanje crnogorsko-vucicevog-m6 projekta nad sirotinjom koja gaji prasice? Isfrustrirani sadisti jebeni, da ste u starom Rimu gledali biste u koloseumu kako ljude bacaju lavovima i platili kartu za to.
ајде ти вучићу што све знаш, ко преноси утакмицу?
Na areni1, marko.
Edit: Odgovorio sam ti na onaj post iznad, inače bi odgovor na ovaj bio: "arena 1", nisam nepismen iako sam ciganski panter i glasam za napredne.
Arena Sport, bar su PartiSNSzan sinoc
МОЋНИ ШВАБО
Cirbes zvani vetrenjača.