EVo ti cela vest pročitaj ovo boldovano kad već moram da ti nacrtam
Dobra odluka KSS-a.
Znamo vrlo dobro šta se sve skandira kada su akteri meča Crvena zvezda i Partizan. Često su na meti navijača članovi porodice košarkaša ili funkcionera klubova, a tome se mora stati na put, stav je čelnih ljudi KSS-a.
Primeniće se to i večeras u Nišu u derbiju koji se igra od 21 čas.
Ukoliko se desi da pristalice jednog ili drugog kluba vređaju članove porodica nekog od aktera na parketu ili nekog od funkcionera, odmah će se isprazniti taj deo tribine odakle dolaze ružne reči.
Kako vi gledate na ovu odluku i da li je morala da dođe i ranije
Dusane brt vazi to i za trenera i to se vec primenjivalo, kako ne znas. Bio sam prisutan na Mega - FMP kad su neki likovi sprdali Gurovica, jedan dobacio "sad ce Mega da vas nabije 30 razlike...", drugi lik koji je bio s devojkom dobacio za vreme TO "pa kazi im neku akciju, sta ih samo gledas". I onda zet Ninkovic sisao sa suprotne tribine da se bije s ovima, obezbedjenje ga zadrzalo i izbacili ove likove, a posle utakmice Gurovic dao izjavu da ne moze vise da trpi da mu vredjaju porodicu. E tako treba, svaka cast gazdi Covicu za organizaciju kupa!
Pa ne pise da je zabranjeno vredjanje nekog od fumkcionera nego clanova porodice nekog od funkcionera. #samokazem jer nisam za vredjanje clanova porodice ali mislim da je glupost prazniti tribine zbog bilo kakvog skandiranja
HAhahahahah znači u redu je vređati trenra al ne funkcionera kluba
SAVRŠENA LOGIKA MORAM DA PRIZNAM
Ajd pročitaj opet
EVo ti cela vest pročitaj ovo boldovano kad već moram da ti nacrtam
Znamo vrlo dobro šta se sve skandira kada su akteri meča Crvena zvezda i Partizan. Često su na meti navijača članovi porodice košarkaša ili funkcionera klubova, a tome se mora stati na put, stav je čelnih ljudi KSS-a.
Primeniće se to i večeras u Nišu u derbiju koji se igra od 21 čas.
Ukoliko se desi da pristalice jednog ili drugog kluba vređaju članove porodica nekog od aktera na parketu ili nekog od funkcionera, odmah će se isprazniti taj deo tribine odakle dolaze ružne reči.
Kako vi gledate na ovu odluku i da li je morala da dođe i ranije
Dusane brt vazi to i za trenera i to se vec primenjivalo, kako ne znas. Bio sam prisutan na Mega - FMP kad su neki likovi sprdali Gurovica, jedan dobacio "sad ce Mega da vas nabije 30 razlike...", drugi lik koji je bio s devojkom dobacio za vreme TO "pa kazi im neku akciju, sta ih samo gledas". I onda zet Ninkovic sisao sa suprotne tribine da se bije s ovima, obezbedjenje ga zadrzalo i izbacili ove likove, a posle utakmice Gurovic dao izjavu da ne moze vise da trpi da mu vredjaju porodicu. E tako treba, svaka cast gazdi Covicu za organizaciju kupa!
Je l ti mene zajebavaš? Nema jebanja Dulu maike ni Covićeve žene. Znači ni nama ni vama šta kmečiš ko pička ko da je zabrana samo vama
Pa ne pise da je zabranjeno vredjanje nekog od fumkcionera nego clanova porodice nekog od funkcionera. #samokazem jer nisam za vredjanje clanova porodice ali mislim da je glupost prazniti tribine zbog bilo kakvog skandiranja
Oni jednostavno kmeče. I u pobjedama i u porazima. KMEČE.
Ko pičke jbt
Dostojanstveni budite
Hoće li Simon imati bar upola dobar procenat šuta kao protiv Smedereva?
Može li strima kakvog?
http://www.batmanstream.com/basketball-live-streaming-video-2016-1.html
Živ bio Coa.
Fala i tebi Slepi.
Igramo ko evročelendž ekipa. Biće i to valjda dovoljno za karanje franjevaca.
Baš fali jović, al' opet ne sumnjam da će biti 10+.
Samo da cirbes koristi ove faulove jeb'o ga pas, 2/6 sa penala.
I štime bi bolje šuto bacanja od Cirbesa.
Sećam se da su nam Grobari pre govorili da smo seljaci kad palimo baklje na košarci.
какве сте пичкице млаке исс
^lepo upakovana prosta istina
Hahah, da mi je neko pričao da će partizan da napravi 18:0...