U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
PRC PRC PRC
Zvezdaši, nova pobeda!
TAKOJE MATORI SLAWI SANAMA
Jako sam zadovoljan Nemanjinim napretkom, još samo kad bi popravio iskakanje kod pik end rola u zoni posta ali ne sumnjam ja da će radonja to da ga nauči jer svi znamo da je radonja ekspert za odbranu
I love basketball
JEBI KARAJ PRDI
BRAVO FMP, JOŠ JEDNA ISTORIJSKA POBJEDA KLUBA IZ PREDGRAĐA
Još jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala svuda smo te pratili i verno bodrili za tvoju slavu danas pevamooooo OLEOLEOELEOE LEO LE
Jebi vaso pseta88 u cmarulju dlakavu opaaa
Не могу да замислим како ће Гудура тек да јебе следеће сезоне, а већ сад су му нарасла муда као Калини прошле сезоне.
Gudura oplodio sarica u zeciju usnu ustasku
U
A
ZVEZDA
najbolja je najbolja najbolja najbolja naša zvezda crvena ooo zvezda
Danga kad se digao na 65:65 valjda znao sam da ulazi i da ih jebemo nagruvo je i on muda jebemo karamo idemo u istambul da nas jebe fener lol
ne znam za vas ljudi ali ja volim ove momke ko braću rođenu, šteta samo što se Vili nije uklopio nazad ali očigledno je to bila prevelika pauza, majstor je on al jbg, to je vrhunski sport moraš da redovno treniraš i da se odričeš, kao Nole
mislim da u ovakvom momentu ne bi smeli da zaboravimo na braću jer ipak smo pobedili tim iz njihove dušmanske zemlje, orthodoxa aderfia
https://i.ytimg.com/vi/V9wP_MLCPsc/hqdefault.jpg
гудурићу дићи споменик од чистог злата испред хале у железнику
Мицић дао најважније поене, похвалите и њега мало. Неће га звати у репку, не бојте се. Ваљда неће... Надам се.
Na 300 su mi digli pritisak pred poluvreme, pa moram na miru da odgledam i reprizu. Ali jebemo mnogo snažno, sad da se fener gurne u seriju poraza, da se pao prizemlji i jedan brejk u rusiji i to je dovoljno, a sa unikahom, darušafakom i cedevitom kako bude jbg.
Verujem da će sad lakše da igraju, s mnogo manje nervoze.
Khm