Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Perez španski Belošević, svega mi. Jbte, 3 faula u napadu za Cirbesa, pa bravo.
Šta se desilo, fener se desio. A 1.85 bila kvota na poluvremenu kad sam bio u kladionici, ja reko' neka. 24:6, ej jebem mu...
Kao da je sedmi tim a ne drugi
Hahahahah stime jebotebog uhvati tu loptu
Hahahaha majkoo moja
Stime i micic dominatori
Pls cirbes i kinzi nazad ostalo je 5 min
Edit; hvala
Kapun ajd ne ceri se ko debil nerviraš me
Bog te jebo u pičku, pa kakve gluposti napraviše za kratko vrijeme.
Datome nije promašio od Nikoljdana.
Radonjina logika: Lazić ubode trojku - mrš na klupu, da te ne bi krenulo slučajno, ajmo Danguba zafrljači koju.
Tačno ću se izbosti makazama
боктемазо јел могућ овај
nabijem ga na kurac. nema veze, prvo poluvreme su pokidali, meni dosta
Mnogo bolje nego što sam očekivao. Jebiga, dobili smo 3 četvrtine protiv Fenera u Feneru, kako smo odigrali prethodne utakmice protiv njih, ovo je nadrealno. Šta se desilo u trećoj i dalje ne razumem, ali dobro, ovo nam je bila najlakša utakmica u celoj top 16 fazi, sad teramo dalje.
Samo moram da popljujem ovog gospodina na mojoj profilnoj slici. Pa jebem ti sunce, posle sto godina Lazić uradi nešto kako treba, odigra vrhunsku odbranu na onoj životinji od Datomea (jedini koji ga zaustavio u nekom napadu u drugom ili barem tako deluje), pa u sledećem napadu zveknuo trojku pa u sledećem i dvojku i šta Radonja radi - izvodi ga. Taktičke zamisli na kojima bi mu pozavideo Vinsen Kole. E zarekoh se da neću da ga menjam dok ne ispadnemo iz Evrolige, ali toliko me čovek nekad iznervira da ne znam baš da l ću da izdržim do fajnal fora.
Ja finale neću gledati zbog Radonje, eto.
pa dobro jebiga nisam ni očekivao pobedu. jebali smo lepo neko verme i jebiga to mi je dosta
Kapun ajd ne ceri se ko debil nerviraš me
pusi ga
jbg, bar smo ih ograničili na 6 ofanzivnih skokova, u prošlom meču su imali 17. a i generalno su dobro branili reket. jedino što je ovaj divljak podivljao...
skoro baš srđan sa sk-a pomenuo da điđi ima neki bolestan procenat za 3 ove sezone, i to ne na malom uzorku. sad ću baš da proverim, al mislim da ima 50-40-90
edit: 53-50-95 na 36 (+2) utakmica u EL i TBL. nerealno. mislim da je šutnuo preko 100 trojki
https://youtu.be/xpZqzrxt_kE
Jovica cu svariti nekako nekad, ali ko pomene Dangubica, muda i kosarku u istoj recenici, neka jede obilna govna. Kakav bezmudas odvratni, sa onom uvek nasmejanom iz kurtoazije facom.
Paklena treca cetvrtina, da smo resili tih par napada nekako, ne bi se desilo ovo. Posle smo usli u masinu. Datome bogotac, iskenjao nam se po faci, a Bogdan namazao preliv.
Pao mora pasti, inace cemo opet govna po faci masti.