Ma dobro, naravno da nisu tad bili u vrhunskoj formi, ali cele sezone ne briljiraju, ni u španskoj ligi ni sad u Evroligi (za Real pričam). A i ništa tamo još nije sigurno, čak i Kuća vrlo lako može da ispadne, sledeću gostuju CSKA pa igraju protiv Reala i Barse. Videćemo već, da odradimo mi šta treba i uđemo u top 8, a ko god da dođe, bićemo autsajderi, ali imamo šanse, lopta je okrugla i te fore.
Bohore, cestitati FMP-u bi bilo kao cestitati ekipi cuvara koja je pobedila robijase na zatvorskom turniru. Bilo bi krajnje nemoralno i necovecanski. Jedino manje moralno od toga bi bilo navijati za taj tim.
Cela javnost zna zasto je FMP najplaceniji u ovom trenutku. Cela javnost ukljucujuci i pantere zna da zavise od najomrazenije politicke opcije u istoriji Srbije. Znaju to i mali privatnici, deca sa Kosova, industrijalci, kosarkaske sudije, bankari koji su oprastali dugove pod pritiskom, zna to i Matijevic i njegova 2 miliona evra, znaju i kosarkaski centri po Srbiji. Znaju i zastraseni novinari, zna i Fiba. Zna svako koga zanima.
Osveta ce biti strasna. Zato uzivajte dok mozete.. ustvari i nema tu uzitka, tipa kazu ti imas jos godinu dana zivota i 100 miliona dolara. Jebaces ti i smrkati kokain, ali znas da si gotov svejedno.
Bohore, cestitati FMP-u bi bilo kao cestitati ekipi cuvara koja je pobedila robijase na zatvorskom turniru. Bilo bi krajnje nemoralno i necovecanski. Jedino manje moralno od toga bi bilo navijati za taj tim.
Cela javnost zna zasto je FMP najplaceniji u ovom trenutku. Cela javnost ukljucujuci i pantere zna da zavise od najomrazenije politicke opcije u istoriji Srbije. Znaju to i mali privatnici, deca sa Kosova, industrijalci, kosarkaske sudije, bankari koji su oprastali dugove pod pritiskom, zna to i Matijevic i njegova 2 miliona evra, znaju i kosarkaski centri po Srbiji. Znaju i zastraseni novinari, zna i Fiba. Zna svako koga zanima.
Osveta ce biti strasna. Zato uzivajte dok mozete.. ustvari i nema tu uzitka, tipa kazu ti imas jos godinu dana zivota i 100 miliona dolara. Jebaces ti i smrkati kokain, ali znas da si gotov svejedno.
Ovo govoriš sebi svako veče pre nego što zaspiš, jecajući, u suzama.
vucicupederu
lolo vucko nam kupio i evroligu izgleda
ovo sto smo izgubili pustamo da ne bude ocigledno
i gonzo brt nudim ti bombonjeru ti ne odgovaras jbttt
Kakav trol ovaj vučićpeder haahh
Ej on nas začikava kao da smo mi FMP i kao da smo dobili 34 milijarde od Vučića i da je sve kupljeno :D
Vickast si brae, samo tako nastavi :P :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Pisem malo s brda s dola da ne duzim ali bitno da ja znam sta sam hteo da kazem xd
Ma dobro, naravno da nisu tad bili u vrhunskoj formi, ali cele sezone ne briljiraju, ni u španskoj ligi ni sad u Evroligi (za Real pričam). A i ništa tamo još nije sigurno, čak i Kuća vrlo lako može da ispadne, sledeću gostuju CSKA pa igraju protiv Reala i Barse. Videćemo već, da odradimo mi šta treba i uđemo u top 8, a ko god da dođe, bićemo autsajderi, ali imamo šanse, lopta je okrugla i te fore.
http://i.imgur.com/3DLsnqW.png
u blicu preveli da je dilejni rekao da zvezda ima navijače koji su joj kao doping lolo
dope =/= doping
blic pls
Хоће ли Митровић бити спреман за Цедевиту?
zavisi da li je od limuna ili narandze xDDDD
Љут скеч, брт.
neće, tek od ove naredne sedmice možda može početi da trenira sa ostalima.
Добро је, значиће у овом пакленом ритму сваки играч.
where is nastić
Videli mi nastica juce tapka karte ispred arene
Luka se vraca taman protiv lokomotove dominira ih tamo sa 6min 2p 2sk 1as 3il
Ne primajte se panteri, FMP ce biti arhiviran kolko godinu dve... Posle vas kosarka nece zanimati, tako da nema frke.
Cestitaj nam na pobedi Vučko
Al dok se ne arhivira kurac iz dupeta i usta vaditi necete xd
Ovo govoriš sebi svako veče pre nego što zaspiš, jecajući, u suzama.
Hahahaha bog te jebo koja budala.
lolo vucko nam kupio i evroligu izgleda
ovo sto smo izgubili pustamo da ne bude ocigledno
i gonzo brt nudim ti bombonjeru ti ne odgovaras jbttt
Kakav trol ovaj vučićpeder haahh
Ej on nas začikava kao da smo mi FMP i kao da smo dobili 34 milijarde od Vučića i da je sve kupljeno :D
Vickast si brae, samo tako nastavi :P :)