КК Црвена звезда

1. He took arrow in the knee

2. Strasno.. Ne mogu da verujem koliko se limenkarima sve namesta ove sezone, pocev od onih ludackih trojki za top 16, pa onda do nikad lakse grupe, evo sad im se namesta i raspala Laboral Kuca koja ne znaju ni oni kako su na drugom mestu, tacno ce im oni padnu u top 8... I na kraju ce jos i Mega da izbaci Buducnost, realno jedinu ekipu koja moze da ih pobedi, sjajno...
    Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (navijac, 14. mart 2016 21:59)

3. Hahaha...PA-PA-PARANOJA :)

4. Objektivni navijac*

5. Verovali ili ne, prenos na rts 2

6. Obrijao sam muda pozz

7. Levo se zove Simon

Ladno će biti prenos, super, ali svakako gubimo od mege u finalu

8. Mislim realno, stalno je napeto sa njima, sve nešto na mišiće,mora i njih jednom da usere

9. Mora jednom, ali da bi dobili u finalu mora 3 puta da ih usere, иф ју ноу вот ај мин.

10. Bilan-jeban bice

11. mislim da bih trebali dobiti, ali biće neizvesno

12. večeras samo opušteno, a dogodine sa partizanom i lomožem u grupi u evrokupu

13. Mene strah, čekam da Marko kaže da duvamo kitu purgersku pa da mirno gledam.

14. http://www.jutarnji.hr/kulminacija-rata-vodecih-klubova-uoci-doigravanja-kada-ce-hrvati-covicu-poruciti-covicu--dosta-je-/1541454/

Čoviću su trofeji nužni u opsesivnoj borbi s Partizanom koji je više od deset godina dominirao Srbijom i ABA ligom, a ovogodišnji naslov prvaka i zbog mogućeg igranja u Euroligi sljedeće sezone. Osim toga, mora i opravdati veliku podršku koju cjelokupno sportsko društvo C. zvezda dobiva od aktualne vlasti Srbije i premijera Aleksandra Vučića.

- Tko zna koliko će njegovo ionako loše ponašanje eskalirati ako pobijedimo u polufinalu... Čović je spreman i uništiti ABA ligu kako bi se dokopao Eurolige. Prići Bertomeuu i reći mu 'čujte, ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo izravan sudionik'. No, liga može preživjeti i bez C. zvezde - dodao je još naš izvor.

Čović ne bira način kako bi ostvario svoje ciljeve, ali krajnje je vrijeme da mu hrvatski klubovi, ali i ostatak ABA lige, kaže: Dosta je bilo.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.