Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
kurvo kako te
Znam da nismo svi kao ja visoki 155 cm al kako neko ko je visok 205 moze da dozvoli da ga bilo ko udari flasom po vugli
tako sto verovatno nije lik bio sam i verovatno kvinsi nije hteo da se bije
pozz
sve govorio ko tebe kamenom ti njega ljebom
Pre ce biti da je u pitanju cigansko-siptarski mentalitet copora koji dominira panterskim umom, a ocitava se i na ovoj temi. Panteri su decenijama uceni da su vecina i prihvatili su to kao jedini "kvalitet", svaka individualnost i kreativnost nije razvijena u zakrzljalom panterskom mozgu. Drugim recima, "jaki" su kad ih je masa, ponaosob samo pickice.
Курво како је
Možda je sedeo, možda su ga prvo naboli u stomak, možda taj lik nije mnogo niži, možda mu je prišao mučki s leđa...
Ivanović preuzeo Himki.
mozda jednostavno ckode nije niger,vec afroamerikanac
pise da su ga napali u veceu. Mogao je lagano da zamahne dzonsonom da ih poobara.
Moguce je nekoga opaliti flasom u glavu bez da mu se to predhodno najavi ok?
#samokazem
Covic #legenda skace po zivcima kroatima (i) groblju pa kako da ne volis coveka B-)
COVICU LEGENDO IMAM KUCU NA KOSOVU SVE MI UZMI NEK DODJE DILEJNI
Ko prenosi? Arena?
Jasta
O K
K
RTS 2
Bolje na areni brt ne znam ko ce komentarisati na rts ali sumnjam da ce sareni
Denda <3 Ko god, ja Edina ne mogu da slušam, ostrašćen je :)
Hahah najbolje da denda mrtvak prenosi.
Kole i Edin najbolji košarkaški komentatori sig.
Em vrhunski poznavaoci, em relativno i duhoviti, prenosi su im zanimljivi, ne upucavaju sa statističkim podacima, objektivni su, u svakom slučaju im nema ravnih.
U svakom slučaju gledam na areni, pa i ako šarenac komentariše na rts-u.
Един и Коле ријетко добри спортски коментатори.
Zajebavas da su ti bolji od sarenca?