Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Uh jebem ti krv
Zivci mi otisli pritisak pun kurac sa pun kurac jos se tresem
Kvinsiju dići spomenik u Železniku
Uglavnom JEBI KARAJ PRDI
za picinu dlaku.iznabadali trojki
Da. Jer nas oni nisu stigli sa pulenovih 23,7 trojki
Jebali smo im majku.
Samo još da Mega izjebe Budućnost elegantno pa da osvojimo ABA Ligu bez znoja.
Jebo sam im mater svima, svima koji su učestvovali u ovom meču. Ne pamtim kad sam se poslednji put ovoliko nervirao.
Ovo sto mrav kaze nerealno sam nervozan bio
I samo da zamolim da neko ostavi link za konferenciju moram se usrati brzinski sada
Na 12,6 sekundi regularnih počela lopta skače po obruču i fon reši da ugasi hotspot... Uglavnom sutra kupujem G4.
EDIT: idem da spavam sad ok? Popiću antistres sok od aronije i idem da spavam
Ed.ht: uf, dobro je
Da l je moguće da večito ekipe za koje ja navijam ne umeju da pogode slobodno bacanje. Pa el to najteža stvar na svetu? Ceo život igrate tu košarku, jedno milion ste ih gađali do sad i kad treba da pogodite, muda se pretvore u klikere. O gradnji koša posle njihovih promašaja neću ni da počnem.
Hvala grobarima ko braći što su ih dobili, debelu bismo kurčinu fasovali da su oni imali prednost domaćeg terena.
Da smo izgubili to bi bilo zbog ćopave kosovarčine.
Brt, nikakvu prednost mi ovde nismo imali, oni cele sezone igraju bolje u gostima, čak mislim da u Evroligi imaju pozitivniji skor u gostima.
Da mi imamo ovu crnu gamad i nas bi boleo kurac gde igramo
Oni možda imaju 2 pobede više u gostima u Evroligi, ali mi zato imamo jedno 10 više kod kuće. Čak mislim da i ne preterujem nešto mnogo.
A da smo izgubili, izgubili bismo zbog svih. Ili bar skoro svih, većina je imala neke trenutke imbecilnosti. O Simonu i Štimcu što manje pričam, to bolje.
Nemoj brt tako, Simonovic je kvalitetan igrač, nemoj mu samo mane zapažati ;)
-6 indeks u najvažnijoj utakmici sezone. A u kurac, ne mogu još da se smirim hahaha
A dobro, kao da je bitno što je ovo najbitnija utakmica bila. Kako samo zaboravljaš one trojke protiv Tajfuna na +33, eh šta ti je cigan, ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.
Šomi ti si ozbiljan Gazimudo kad je ova tema u pitanju.