КК Црвена звезда

1. а реците како су наместили да се наша лига игра после избора да не би гробари брутално вређали премијера са трибина!

I ono da se prednost domaćeg terena određuje na osnovu plasmana iz ABA i to je da bi ga ređe vređali.

Šalu na stranu, a glupe li odluke...veze to nema sa sportom, ali možda se Ćokiju obije o glavu ta demonstracija sile, ne bi bilo prvi put da mu se vrati loša karma.

2. A da, penal.
    Inače gledao sam neka stručna istraživanja kažu da je Paćin igrač tražio kontakt i penala nema

3. kao sad je nebitno i daće im Vučić penal

Ne da Vučko ni zrno žita okupatoru...ali nije to za ovu temu.
    Kako ćemo proći na gostovanju Unikasi u Malazi?

4. Dobijamo. Rasterećeni smo sada

5. Bogami biće čupavo, tek su oni opušteni k'o babina sisa...

6. A brate, ozbiljno, što svi koji su učestvovali u opkladi ne kažu da ne prihvataju uslove i da se Gazi vrati. Valjda on sve ovo gleda iz nekog lepšeg mesta.

7. Ja sam učestvovao u opkladi i ne pristajem ni na kakve dogovore, mojih mesec dana oću da odradi, pozz

8. A brate, ozbiljno, što svi koji su učestvovali u opkladi ne kažu da ne prihvataju uslove i da se Gazi vrati.

Ja sam u startu tražio da za njega ban ne važi.

9. који бан? ја мислим да није ни банован.

ЕДИТ: ево, проверио сам, није.

10. Ma nije, ali ne dolazi na sajt. Opet kao dosljedan je #nismoisti#, taj neki fazon. :/

11. Sto se mene tice ja sam covek kockar i svaki svoj dobitak trazim

12. I ne znam dal da navijam za pao ili loko dileme more me :(

13. A što bi navijao za Pao? Da bismo se borili za drugo mesto u grupi?

14. Навијамо за пао и надамо се побједи сутра. Па да дркнемо Локо у Краснодару.

15. Pa za drugo, da

16. A mozemo do drugog mesta i ako ne pobedimo lokomotivu...pa nece oni sve do kraja pobediti posle valjda xdd

17. Ja još uvek ne znam kako ćemo tamo da ih dobijemo samo 2 dana posle ultravažnog meča sa Cedevitom, al ajd da navijam i ja za tu kombinaciju :)

18. Pogledaj iznad

19. Ложимо се Лечки, што си тако озб брт? Шта год момци ураде у наредне 3 утакмице, имају велики кредит и подршку. Побједе могу само да буду бонус на све то.

20. S kim lokomotiva igra posle nas? Pao dobije, mi dobijemo spance, loko nas dobije a pao izgubi, mi dobijemo turcina loko izgubi i u zadnjem kolu mec lopta za drugo mesto opet protiv kroata

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.